Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 19:52
Witamy Jedrek i zapraszamy do korzystania z niezgłębionych zasobów forumowych ale także do współtworzenia tematów i tej miłej atmosfery o której piszesz..
A ja dzieki takiemu haslu do freerolla na Unibecie, dzisiaj jestem juz w finale online o UO Malta, wiec jakby nie poszedl final, to mam za co dziekowac, komus, kto wrzucil haslo do tej pierwszej sateitki
widze ze jak kazdy pisze to ja tez napisze 20 postow nabic to nie problem przeciez to ok 10 min jak by ktos chcial bo ile to cos sensownego napisac na kilka tematow to nie jest duzy problem tylko wydaje mi sie ze nie kazdemu sie chce i nie kazdy sie na tyle zna zeby cos napisac
bardzo fajne forum, muszę przyznać że w ciągu trzech dni bardo dużo się nauczyłem i zrozumiałem jak do tej pory niewiele wiedziałem o pokerze (grałem tylko sporadycznie z kumplami ) dzięki wielkie !!
To jest czysty biznes, forum skupiające pokerzystów mają własne reflinki do pokerroomów, dzięki dany room wie ilu kolejnych nowych graczy pochodzi z danego forum, większość osób wpłaca prędzej czy później pieniądze więc roomy pobierają więcej rake'u i tak im się to opłaca, takie 50 EUR to są grosze w porównaniu do potencjalnych zysków
Być aktywnym? Fajnie, że jest taki wymóg, ale z drugiej strony jestem trochę zawiedziony. Forum polecił mi znajomy. Stwierdził, że jest to najlepsze forum o pokerze. Tego nie wiem, gdyż jest to pierwsze tego typu forum na jakim jestem (mam nadzieję, że za jakiś czas też będę tak twierdził). Polecił mi je także dlatego, że są tutaj ligi regionalne.
Miałem nadzieję dowiedzieć się gdzie można pograć w regionie na żywo, ale nie jestem do tych informacji uprawniony.
Fajnie, że jest to takie elitarne, ale z drugiej strony moja ciekawość jest nienasycona. To społeczność tworzy forum, ale lubię mieć wiedzę z kim wymieniam swoje informację. Powód? W necie mogę pograć z każdym, w realu już nie koniecznie a fajnie wiedzieć, że ten czy tamten znajomy to na forum ta i ta osoba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum