Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2008 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 16:15
tylko poker jest nielegalny...
przyjdzie tak z fiskusa czy z policji i zobaczy "o od 20 postów niechce mi się" i sobie idzie od nas
tak więc nasze ligi są bezpieczne
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 12:11
Widzę ze temat dalej rozwijany.
Na początek 20 trudno zdobyć , wystarczy zagrać parę razy i same narodzą się pytanie, których szukając odpowiedzi możemy szybciutko napy kac te 20
ja również na dorobku, ale cóż trzeba walczyć. Generalnie jest tak, że każdy z nas utozsamia się z jakimś forum i nie zawsze z tym co w najmniej dogodnej chwili organizuje ciekawy turniej. Wtedy nagle następuje rejestracja i poszukiwanie na gwałt mozliwości pozyskania haseł /kosztem liczby postów itd/. Mam swoje osobiste zdanie na ten temat i myslę, że powinno to być trochę inaczej zorganizowane. Wzorem forum pokerowych we francji. Niby konkurencyjne dla siebie ale udostepniają miedzy sobą hasła. Kosztem tego turnieje maja wiekszą liczbę graczy /około 200-250 osób/ ale tym samym i pule turniejowe zamylkaja się w kwotach rzędu 125 - 500E.
irokraw a według mnie wcale te pule przy 200-250 osobach grających nie muszą być większe. Większość ludzi którzy poszukują haseł na nie wiadomo ilu forach itp. to gra i nie robi ani jednego rebuya/addona, a większość turnieji do których poszukują haseł to są freerolle. Także patrząc na to co działo się swego czasu na paradise jak były otwarte turki to szkoda słów...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Lis 2011 Posty: 188 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 17:23
Koledzy ja takie pytanko odnośnie członkostwa w grupie , czy to jest tak że jak nie uda mi się 20 napisać z różnych przyczyn a napisze np. 19 to wtedy jestem automatycznie wyrzucany z grupy czy jak to tam jest dokładnie ?
_________________ Jeśli w jakiś sposób pomogłem kliknij "pomógł"
Powodzonka w grze
Markos4, z grupy pretendent nie możesz zostać wyrzucony. Warunek jest 20 w ogóle, a nie w miesiącu. Chyba że Ci usuną wszystkie posty.
Co innego grupa niebieskich. Z tamtej można zostać usuniętym. Ale tam już są w ogóle inne warunki.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Niedawno dołączyłem do forum ale widzę, że sie opłaca bo w turnieje organizowane przez Pokerkings gra tyle ludzi ze mozna ich na palcach policzyc a czasem pula jest duża ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum