Takich problemów jak na betclick jeszcze chyba nie było.Coś jet chyba nie tak tym roomem.
Gregsan bywaly problemy tez na innych roomach.
Ja zawsze jak sie gdzie mam zarejestrowac to usuwam wszystko co mozliwe cookie, historie, cos tam jeszcze i dopiero otwieram forum i baner...
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 561
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 20:03
Ja tez uwazam ze nie potrzebnie zrzucasz wine na pokeroom ja np tez nie bylem zarejestrowany z naszego linka a juz jestem wszystko mozna zalatwic wystarczy troche kultury a nie obrzucanie kogos winna jak samemu sie popelnilo blad. Wyciagnij wnioski na przyszlosc pozdrawiam
Czemu nie mogę się zarejestrować!? Podałem już swój pin i nick, a z bannera jestem na pewno bo grałem przecież w pierwszej edycji...
i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, a zarejestrować się dalej nie mogę, a przecież zgłoszenie w terminie zostało wykonane. Ale chyba nie tylko ja mam problem bo na razie tylko 10 osób jest zarejestrowanych w turnieju, czy ktoś mi powie o co chodzi??
Maciejjas na 90% uda się jeszze Ciebie dopisać do turnieju.
Więc sprawdź w sofcie BetClic czy jesteś zarejestrowany. To samo tyczy się OloPK, przepraszam za wcześniejsze problemy z rejestracją. Koszt wpisowego do tego turnieju BetClic bieże na siebie.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 20:48
WAŻNE DLA OSÓB ZAREJESTROWANYCH NIE Z LINKÓW FORUM
Jest sposób by być zapisanym pod forum, trzeba zamknąć obecne konto pod pretekstem zmiany waluty i otworzyć nowe...
Fragment wypowiedzi osób związanych z betclic:
"Jest taka możliwość. Musisz wypłacic środki i napisać do supportu informację z prośbą o zamknięcie konta ze względu na zmianę waluty. Następnie rejestrujesz się ponownie przez PKINGS i zakłądasz nowe konto (niestety musi być inna nazwa uzytkownika i adres mail)."
Dobrze by było też przed wpłatą upewnić się czy konto rzeczywiście jest zarejestrowane pod forum - w tym celu należy wysłać za pytanie do użytkownika betclic podając swój PIN pokerowy lub login z zakładów...
Przypominam również o czyszczeniu cookies i nie podawaniu znajomych w polu polecenia!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
dzieki za gre , jestem tylko troche zly ze pugalos w hu 4 razy pod rzad dostawal lepszego asa odemnie ;p ale taka gra , ja swoje szczescie tez mialem , dzieki i pozdrawiam
W końcowej fazie turnieju kickery wygrywały mi pulę.
A Olo pare rozdań wcześniej byś przegrał ,ale doszła Ci 8 do tripsa na moje 2 pary,ale przyznam,że z lepszymi rękami wchodziłem w rozdania i utrzymywałem się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum