I teraz nie wiem co zrobić, czy nie uwzględniać pierwszej rundy, czy uwzględnić podane przez Was miejsca... Wiem, że najbardziej pokrzywdzeni będą ci z czołówki, ale nad rzeczami martwymi nie da się czasami zapanować...Od siebie mogę tylko przeprosić za zaistniałą sytuację...
Według mnie nie ma powodu by nie uwzględniać wyników pierwszej rundy, ponieważ każdy użytkownik podał jakie zajął miejsce i nie było sytuacji że ktoś się kłócił o to samo miejsce.
Myślę że wyniki są jak najbardziej prawidłowe i nie ma sensu ich ignorować, ale niech decydują inni
Pewnie masz rację suchyziomie Rzeczywiście 9 osób z czołówki podało swoje miejsca i nikt nie miał pretensji, ale boję się jednego: jak w końcowej klasyfikacji komuś zabraknie 5 pkt. i powie na przykład, że w 1 rundzie był 12 i on musi być pierwszy w klasyfikacji. Więc by temu zapobiec, będzie punktowana tylko ta podana 9, a jeśli ktoś sobie przypomni miejsce, to niech jak najszybciej napisze!! Gdy się zgłosi po ostatniej rundzie, to już nie będziemy uwzględniać jego miejsca. Wiem, że nagrodą jest tylko (i aż czapeczka) i na pokerkings.pl nie ma oszustów wśród aktywnych, ale niezbadane są ścieżki, którymi podążają źli ludzie, gdy poczują szansę wzbogacenia się ;P No to sprawa chyba rozwiązana, czy wszyscy się na to zgadzają? Aha, a mojego dostarczyciela neta już powiesiłem za jajka, że mi tak nieoczekiwanie dostęp do świata wyłącza ;p
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
ja bylem w 1 rundzie 12, ale nie wiedzialem, ze dostane jakies pkt w generalce.
Punkty dostaje pierwsze 20 osób!! Więc jeśli ktoś jeszcze pamięta swoje miejsce z 1 rundy niech pisze!! I bez oszustw proszę Tutaj sami swoi, a swoich się nie oszukuje ;P
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
O nie wiedziałem że 20 miejsc jest punktowane. Tak więc podawajcie w tamtym temacie swoje miejsca (pierwsza 20). Jeśli będzie akcja typu - "to ja byłem 14 a nie ty" wtedy wydaje mi się że będzie punktowana pierwsza dziesiątka, a reszta ładnie podziękuję oszustowi (jeśli taki będzie) za odebrane punkty. Myślę że to dobre rozwiązanie i nikt nie odważy się oszukiwać.
Cytat:
Oto chodzi, by sobie pomagać, a ja podjąłem się odpowiedzialności za punktację ligi na Paradise, ale złożyło się tak, że w czwartki o 21 prowadzę audycję z mlodym20 na radioa.pl i zawsze staram się zaraz po niej robić screena z wynikami,
Spoko na wszelki wypadek będę robił screeny wyników, a jeśli mnie nie będzie to poproszę MX'a . Tak czy inaczej damy radę
Po pierwsze sory za double post, ale jest to specjalne działanie, aby ktoś zauważył że jest nowy post w tym dziale.
Jak pisałem prawie tydzień temu, aby podać swoje miejsca z pierwszej rundy stycznia.
Jak dotąd znamy miejsca od 1-8 oraz miejsce 10. Osoba która zajęła miejsce 9 wciąż nie wpisała się w tamtym temacie. Od pierwszej rundy minęły już prawie 2 tygodnie więc zapewne wielu z was nie pamięta jakie zajęło miejsce więc kubus zwracam się do ciebie o podjęcie decyzji w sprawie tych 11 osób. Uważam że trzeba podjąć decyzję jeszcze przed startem trzeciej rundy, aby potem nie było sytuacji takiej:
"Kurde brakują mi 2 punkty do wygrania generalki. A to powiem że w pierwszej rundzie byłem 11 i wygram".
Według mnie trzeba przyznać punkty tym, którzy wpisali swoją pozycję i po kłopocie.
Jeśli się zgadasz to podaję ostateczną klasyfikację rundy pierwszej:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum