W poniedziałek o godzinie 20:00 drugi (z 6) turniej ligi na platformie Unibet
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Specjalne". Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem. W turnieju zagra tylko ok. 40 osób.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 10+1 (freezout), pula - zebrana z buy-in + punkty do klasyfikacji generalnej..
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestrował się z naszego bannera/linku i poda swój login w Unibet celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
Osoby które chcą sprawdzić, czy zarejestrowały się z forum i czy mogą zagrać są proszone o wysyłanie mi PW (lub wpisywanie się w tym wątku)
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z wszystkich turniejów (będzie ich 6). 4 najlepszych graczy awansuje do wielkiego finału i stanie do walki o 2150 EUR.. Szczegóły - tutaj: http://www.pokerkings.pl/...9610.htm#122799
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w lidze:
AAAAAAAAAAA!!!!!! Mam dość, po dzisiejszej sesji pokera na Unibecie odechciało mi się wszystkiego! Cztery turnieje i same porażki - KOSZMAR!!!! Jeszcze tak mnie Unibet nie potraktował nigdy wcześniej!!! Ale inna sprawa, że czasem grałem jak dupa i dostawałem lanie na własne życzenie...
Tragedia już się cieszyłem, że będę w kasie i że w końcu coś na naszych turkach mi się uda, a mazak wygrał z 52s na moje KQo układając strita no a ja wylądowałem na bubblu :P Już nigdy więcej nie wejdę z Tobą all-in mazak, to już chyba 3 porażka z Tobą w tym tygodniu, możesz sobie kraść moje blindy! :P
Wreszcie szczescie usmiechnelo sie i do mnie. Gdy bylem na shorcie w polowie turnieju i na BB sprawdzilem all ina Adiego (sory) i sprawdzenie kogos jeszcze za wszystkie swoje zetony - mialem karte z potencjalelm a gdybym ja zrzucil zostalbym z 700 zetonami przy blindach 100/200 wiec nieciekawie.
Po tym spokojnie juz dotarlem na Ft gdzie gralismy az zostalo nas 4 i rozpoczela sie gra na bublu. Niestety sprawdzenie Spiegola mojego all ina (trafilem srednia pare na flopie) z jego 2 over kartami przynioslo mu strita i zdziesiatkowalo moj stack.
Ale jak to mowia szczescie sprzyja lepszym, posypalo sie Ak, JJ, TT itp. dzieki czemu nabudowalem sie z shorta 700 do 9k. No i dzieki usmiechowi losu dotarlem do HU gdzie musialem grac bardzo agresywnie bo Mazak mial przewage 3:1. Niestety nadzialem sie z moim 55 na jego 77 (na dobitke full na flopie:P) i skonczylem turniej na 2 miejscu.
Chcialem podziekowac Gloremu za ten turniej. Wreszcie moglismy pograc w jako takiego pokera bez durnych zagran na poczatku (bo potem to juz roznie bylo ale to wina blindow i niskich stackow).
Mam taka mala propozycje. Co Wy na to zeby zorganizowac kiedys turniej z podobnym wpisowym jak nie wyzszym ale w formule deep? Ograniczylibysmy liczbe idiotycznych zagran do minimum i wygralby faktycznie najlepszy (nie umniejszam tu mazakowi ktory teroryzowal nas swoim stackiem:P).
_________________ So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes
No i w końcu grało sie w miarę normalnie na unibecie od dawna, ale tylko dlatego, że nasze forum (w sumie elita forum) prezentuje dobry poziom i nie wygrywa runner-runner`ami Przez cały turniej grałem bardzo uważnie i ostrożnie, zasłużenie wygrywając moje pule. Zdarzył mi się jeden wyjątek, gdy zostało nas 6, czy 5(?), do którego wszyscy mieli pretensje... Byłem na BB za 600 i zostało mi 900, za chwilę SB i kolejne 300, by poszło, tym bardziej, że przede mną mazak szalał all-in`ami, gdyż miał przerażającą przewagę stacku. Dostałem 27o. Lubię tą rękę, bo robiłem kiedyś domowe "badania" na niej i wygrywała częściej od wysokiej pary w moich przypadkowych rozdaniach. Zaryzykowałem, jeżeli można było to tak nazwać, bo z 600 bym za wiele nie zrobił, pożegnałem się ze stołem i dostałem kolor do 2... I doszedłem do 3 miejsca, z czego bardzo się cieszę Gratki dla 2 i 1 miejsca euro dobrze stoi, trzeba wypłacać
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Ostatnio zmieniony przez kubusdagus Wto Paź 28, 2008 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Mi też się bardzo dobrze grało. Nie było maniaków którzy wchodzili allinami z byle czym (za wyjątkiem jednego rozdania z kubusdagus 72o z którym miałem "przyjemność" przegrać). 6 miejsce i tak nie jest złe zważywszy na to że jestem początkujący. Oby więcej takich turnieji.
jatakże jestem zadwolony drugi turniej drugi raz FT i cenne punkty do klasyfikacji. Jak doszlismy do FT to musiałem zdecydowac czy walczyc o jak najwyzsze miejsce czy sprobowac jeszcze kilka miejsc zarobić i pare pkt wiecej ale pewnych uzbierac. Mazak mi ułatwił decyzje bo szalal al inami wiec postanowiłem zarobic parę miejsce. Przy stacku 1,4k na moim small blindzie proba blefu, Niestety Jacek sie nie nabiera i wchodzi z a 5 ja mam 9 7 nic nikomu nie dochodzi i koniec. jednak ogolnie jestem zadowolony 3 i 7 miejsce i wciaz licze sie w walce.
_________________ nie kradnij - pzpn nie znosi konkurencji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum