Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special (lub prywatne)
Wspisowe: 0 Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca.
Dozwolone rebuy 1 eur przez pierwszą godzinę.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum, hasło zostanie podane publicznie, na 30 min przed turniejem.
Dodatkowo, z wszystkich turniejów zliczymy klasyfikację końcową i dla najlepszego gracza miesiąca mamy nagrodę dodatkową wartą minimum - 400 EUR .
Osoby zapisane w Unibet POker z naszego bannera, lub mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej, a wybrani członkowie grupy Uniboty - potrójną
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w naszych wszystkich akcjach na Unibet i otrzymywać podwójną ilość puntów
Tylko jeden zdążył pokazać moc, bo ja drugi wpierdoliłem popularnego allina ;]
Później Ty swojego i kolega z AA również postanowił spróbować, aczkolwiek ja na jego miejscu bym to zrzucił.
Wiadomo, że przyfarciłem, nawet nie będę się kłócił no ale statystyka się wyrównała przynajmniej, bo wcześniej 2x wdupiłem KK na AK
_________________ "Some players are weak tight as shit and cannot help themselves."
Wahi, no to zagrales starsznie, sam widziales moc dwoch rywali, a wcisnales all in z dwiema over, gutshotem i flaushdrawem, niby piekny zestaw i dobrze ich pokrywales stackiem, ale czy warto bylo sie angazowac w to rozdanie?
_________________ "Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum