Zawsze staramy się doceniać osoby które grają regularnie dlatego też wszyscy macie szansę zdobyć dodatkowe punkty wszyscy którzy do 01/02-01/03 ugrają:
5 eur rake - 30 punktów
10 eur rake - 50 punktów
20 eur rake+ - 70 punktów
Nagrody w finale:
1. miejsce - 100 eur
2. miejsce - 50 eur
3. miejsce - 25 eur
4. miejsce - 25 eur
5. miejsce - 25 eur
6. miejsce - 25 eur
7. miejsce - 25 eur
8. miejsce - 25 eur
jestem "z banera" na 100% ale glory jeszcze tego nie sprawdzil :/ bede mogl zagrac dzis w turnieju ? bo chcialem sie zapisac ale wyskakuje komunikat ze "Turniej tylko na zaproszenie. Obecnie nie mozna sie do niego zapisac " o co chodzi ?
dobre pytanie:)
Kiedyś to trzeba było się dopisać do wątku z aliasami ale teraz widzę, że wątek jest zamknięty. Pewnie pozostaje napisać do osób które zajmują się Ladbrokes, pewnie one pomogą.
jestem "z banera" na 100% ale glory jeszcze tego nie sprawdzil :/ bede mogl zagrac dzis w turnieju ? bo chcialem sie zapisac ale wyskakuje komunikat ze "Turniej tylko na zaproszenie. Obecnie nie mozna sie do niego zapisac " o co chodzi ?
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 03:12
gratki szkoda, że ja nie dostałem ani trochę akcji, gdy miałem 2 razy KK czy AA ;P za to z damami wpadłem na króle potem 2 flipy przegrane 66 v AK mimo flopa AA6 i AT v 77 no ale FT było, nie jest źle powalczymy za tydzień.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 800 Skąd: Węgorzewo/Gdańsk
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 13:14
jondal, no soft mi dał, zresztą dawał pod koniec turnieju cały czas. Pewnie gdyby nie ta sytuacja to by turniej się inaczej skończyl.
kicza napisał/a:
I sprawdzenie na FT mojego 3bet-allin przez PKGinusPK z 93s - AKs połamane, gratulacje
kicza no wybacz mi, że tak odpadłeś. Niestety wrzucałeś co chwila AI. Ja kradłem z butona. Ty wrzuciłeś allin. Nie wytrzymałem, a musiałem dorzucić jedynie 1/10 mojego stacka. Ciekawe jak ty byś grał jakbyś miał taka przewagę na stole. Identyczną sytuację miałem kiedys z Glorym, on kradnie, ja wrzucam AI on sprawdza z byle czym i dostaję badbeata.. Jakoś tego nie rostrzasałem...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 21:55
Gratulacje. A przy okazji proponuję uporządkować trochę te zapisy i Aliasy - zeszłym razem byli zapisani wszyscy z automatu, w tym samemu chyba?? (spóźniłem się 2 minuty - spokojnie myśląc, że jestem zapisany), co będzie za tydzień? Myślę, że dobrze byłoby to posprawdzać /banerowcy/ ujednolicić i podać do ogólnej wiadomości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum