No i się nie udało. Nie wiem co z tym hasłem było źle. Nie dziękuję za "nie pomoc".
Rejestrowałem się przed chwilą jak i ponad 100 innych graczy i wszystko było ok. Wystarczyło je skopiować i wkleić. Nie wiem jak mogło Ci się to nie udać
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 22:31
przychodzi Ci taki na forum tylko żeby zagrać w turnieju nie mając najmniejszej ochoty na jakikolwiek wkład w życie forum wszyscy się starają pomóc podają linki opisują gdzie co jest ale nie to za mało..może oczekiwałeś że ktoś za Ciebie to wygra??? :X
napisze jeszcze taki że nikt nie pomógł...Przepraszam za słownictwo ale tylko cham się tak zachowuje...następnym razem zanim napiszesz coś w sprawie hasła czy czegokolwiek przeczytaj temat!!
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
napisze jeszcze taki że nikt nie pomógł...Przepraszam za słownictwo ale tylko cham się tak zachowuje...następnym razem zanim napiszesz coś w sprawie hasła czy czegokolwiek przeczytaj temat!!
knoperss, wiem że nie miejsce (wątek) i czas, ale może takby Panu nieumiejącemu korzystać z forum dać ostrzeżenie - tak by pouczyć na przyszłość Nie jestem i nie byłem nigdy forumowiczem podgrzewającym do czegokolwiek, ale...tak się nie robi na tym forum - jakiś poziom należy reprezentować, inicjatywę należy nagradzać, a "chamstwo" i brak kultury w prosty sposób ganić i likwidować - poziom dyskusji powinien być zachowany
_________________ Są ludzie, którzy nie błądzą, bo nie podejmują nic mądrego w życiu.
Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 272 Skąd: Mytarka
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 00:01
knoperss napisał/a:
to że jesteś nowy od niczego Cię nie zwalnia zanim coś napiszesz przeczytaj jakieś posty zawarte w temacie co??
Bizzarre jak najbardziej zdążyłeś masz jeszcze 13 min
heh to moze nie znalazlem ale za to wzialem udzial w free pokerkings i bylem 3
tommko, gratulacje - dobra gra! odpadając miałem czuja, że wygrasz Może następnym razem w tym lub innym turku będę miał okazję zagrać z Tobą przy finale table - jeszcze raz graty
_________________ Są ludzie, którzy nie błądzą, bo nie podejmują nic mądrego w życiu.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 812 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 15:00
A jak było wczoraj u was przy stolikach - bo to co się działo na początku u mnie trochę masakryczne - po pięć osób na all-inie, przebijanie z 23.. heh - to są chyba te negatywy Dni Otwartych (ale mam nadzieję, że pozytywów jest więcej)..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum