Jak co niedziele, o godzinie 21:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie kodu promocji: typuj , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Jak co niedziele, o godzinie 21:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Z tego co widze jest o 20:00 wiec lepiej napisac to w temacie bo potem ktos bedzie mial pretensje znowu
Wiek: 20 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 179 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 19:35
Hmmmm, drobne problemy przy rejestracji mam... "A problem has occurred while trying to register for this tournament, please contact the customer support for more details." Ktoś wie o co kaman? :>
_________________ Jak tam było tak tam było i zawsze jakoś było. Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było
no i turniej juz na dzis zakonczony. Nie potrzebne zagranie allin z para 99 na rece. W sumie po flopie byl tylko wyzszy K no ale moj przeciwnik pokazal mi JJ na rece i pozniej niestety juz nic nie doszlo. Szkoda bo to byl w sumie poczatek turnieju ale moze innym razem mi sie uda powalczyc. Pzdr
Z mojej strony prawie tak samo. Z tą tylko różnicą, że przeciwnik pokazał QQ, a nie JJ i też poleciałem już na początku. Ale jak to niektórzy mówią - "to tylko freeroll"
Mialem podobnie niepotrzebne wejscie all in z 66, ale gosciu mial mniej i zostalo mi 32zetony.. Potem 2fartowne all iny z 3ma innymi graczami i zrobilem do przerwy 2800 zetonow.. Nie wierze..
No to i ja się wyrzale.Z turnieju wywalił mnie praktycznie nie jaki kijas(doszedł mu A na riverze)no ale cóż takich turniejów jest dużo ale nie dosyt jest bo gdy by nie ten as odpadłem 33 bodajrzę
jaki zal 13 ... mam powyzej sredniego stacka QQ na cut ofie raise 3xBB koles z SB all in ja call pokazal ATs ... taaa czlowiek nie blefuje robi sobie opinie i na co ?? moglem miec 64 kombinacji rak ktore go bija AJ AQ AK o lub s AA KK QQ itd to taki spojrzy na swojego A i juz nie mysli ze ktos pewnie ma lepsza reke bo jego kicker to chlam ... dobrze ze nie na bubblu odpadlem
heh i ja 9 ale polecialem na wlasne życzenie najpierw calluje lekki bet (naszczescie niewielki) CL ze swoja 4 para bo wiedzialem ze nie trafil nic ale jak sie okazalo runner runner str8 dla niego potem sie przez to rozkojarzyłem i sprawdzilem AI najwiekszego murka i ofc mial KK na moje AT to juz wiadomo, a moglem spokojnie dojechac do top 5,
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
mi udało się na 4 miejscu skończyć ale tydzień temu bylem 1 wiec pewnie jestem pierwszy w tym miesiącu (skromność ).
Mxlambert widziałem twoj out rzeczywiście pechowo, generalnie jakoś dzisiaj dużo partii o których decydował tylko i wyłącznie fart
Gratulacje dla wszystkich ktorzy wczoraj dotarli do platnych miejsc:d
Ja bylem wczoraj 6-sty i przyznaje ze szlo mi ciezko, nie mailem zadnych dobrych rak a jak juz mialem to slabo oplacone;/
Troche sie zamurowalem i jakos przeczekalem do bubble, ale bedac na short stacku musialem sie kilka razy allinowac;]
Wielkim loose agressive byl wczoraj Maciejjas, ktorego pozdrawiam:D i przy bodajze drugim moim allinie na nim moje 55 nie prztrwaly fulla AA222 Maciejjasa, set dwojek na turnie i full na river.
Ale z koncowego rezultatu jestem bardzo zadowolony, choc rzeczywiscie wiecej bylo wczoraj fartu niz solidnej gry:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz: zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 0,38 sekundy. Zapytań do SQL: 11