Zapraszamy na nasz drugi turniej (z czterech ) nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Special
Wpisowe: 1$
Pula nagród: buy-in + 50$ added
.
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja będzie otwarta na dniach.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Najlepszy graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówkę na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
Osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera otrzymują za to podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.. Podobnie jak osoby które mają ponad 100 postów (Elitarni+).
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker i zdobyć podwójną ilość punktów
Hmm, ale ciekawa sprawa z tym ostatnim miejscem, obaj odpadli w pierwszej ręce?
Chyba Jah będzie coś o tym wiedział, bo nagle pojawił się przy naszym stole z gigantycznym stackiem...
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1648 Skąd: Catalunya
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 11:41
a ja po wypiciu paru bań z gośćmi, zagrałem jak świr i trochę mi szkoda tak odległego miejsca :/
edit: plus taki, że już kompletnie sobie uświadomiłem , że jak wypije to nie gram, ewidentnie jestem za odważny - chociaż odpadłem na standardowym coinie SB vs BB 88vs moje AK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum