To jakieś fatum znowu FT i najmniejszy stack. I w jakieś głupi all-in sie musze władować jak zawsze .
--
nie pamiętam kto - Co ty robisz ??
Wahi - Próbuje się odkuć.
Wahi - po twoim podbiciu widzę , że jestem z tyłu ale nie mogę nie wejść
Wahi - wiedziałem.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 23:19
Edwarddd napisał/a:
mazak wiesz, że masz farta bo po tej akcji z AQ to Cię być w turku dawno nie powinno ^^
szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam o których AQ mówisz... tak jak pisałem dziś miałem szalony dzień na bossmedii i nie tylko w naszym turku... rozdawałem badbeaty lub je dostawałem, rzadko kiedy udawało się coś na karty ugrać...
Cytat:
Pisząc tak ciemnej strony się trzymasz,
krocząc nią źle robisz.
Pochłonąć ona Ciebie chce,
więc zważ co robisz !!!
dobre jak byś mi to tak z miesiąc temu przytoczył to może coś by pomogło a tak dziś chyba za późno...
"Gniew, lęk, agresja. Ciemną stroną one są. Raz zejdziesz na mroczną ścieżkę, na zawsze zawładnie ona twoim przeznaczeniem."
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 300 Skąd: Las Vegas, Nevada
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 00:42
pepin ciężko to nazwać dwiema parami, bo druga parka doszła jak już wszystkie "czpisy" były na środku stołu
Szfiecu idąc tym tokiem rozumowania to ja tydzień temu w HU nadziałem się na KK, dzisiaj mając KK na ręce 2 razy dostałem suckouty w allinach preflop to w przyszłym tygodniu powinieneś odpaść ze mną na 1 poziomie blindów jak będę miał KK na łapie ciekawe co na to Nostradamus
_________________ [Dzisiaj 20:00] knoperss: poker verry funy Ale Edek zmotywował mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum