Jak co niedziele, o godzinie 20:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Wpisowe: 0$ wymagane 50 punktów w miesiącu. Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie coupon code: 50pkings , (lub: 100pkings) pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Ostatnio zmieniony przez Berba Pią Lip 10, 2009 14:06, w całości zmieniany 1 raz
moim zdaniem troche to bez sensu jest teraz bo czesc graczy nie ma pkt i gra a np ja nie mam pkt i chce byc uczciwy w stosunku do tych co ugrali i sie nie rejestruje, moze mozna by dodac haslo i wysylac tylko tym co ugrali pkt ?
jajo_02, żeby zdobywać punkty musisz grać za prawdziwe pieniądze. Zależnie od stawek dostajesz różną liczbę punktów, przy czym 50pkt można uzbierać bardzo szybko.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2009 Posty: 209
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 16:20
jajo_02, ALe CD znowu sie nie pokazalo z dobrej strony i znowu w dzisiejszym turnieju moga zagrac wszyscy uzytkownicy zarejestrowani z banera PokerKings i nie musisz miec ugranych zadnych pkt.
A moze po prostu postarajmy sie byc uczciwi wobec innych i Ci co nie wyrobili niech nie graja, a potem jak sie okaze ze ktos zlamal ta zasade to np ostrzeżenie albo inne srodki mozna zastosowac( np wykluczenie z cd na zawsze).
A moze po prostu postarajmy sie byc uczciwi wobec innych i Ci co nie wyrobili niech nie graja, a potem jak sie okaze ze ktos zlamal ta zasade to np ostrzeżenie albo inne srodki mozna zastosowac( np wykluczenie z cd na zawsze).
Taa to by pół forum trzeba było zbanować,a już jest 60 osób z czego większa połowa nie wyrobiła pkt i w tym ja No ale panowie,proszę was!nie udawajcie uczciwych bo i tak powinni grać ci co ugrali pkt a gra 100 osób czyli o jakieś 80 za dużo.Pozdro
Nie rozśmieszaj mnie. To przepraszam bardzo co z Tymi co miesiąc temu specjalnie ugrywali punkty a nikt wobec nich nie był uczciwy? Ja np. specjalnie wpłaciłem na początku czerwca jakieś drobne środki tylko żeby móc ugrać odpowiednią liczbę pkt i pograć w forumowym turnieju bez donkarstwa w mniejszym gronie. Miałem odpowiednią liczbę pkt na każdy turniej w czerwcu, ale nie bardzo widziałem zeby ktoś chciał wtedy być w jakikolwiek sposób fair (zawsze ponad 100 osób i wątpie żeby wszyscy pkt mieli). Po za tym CD nie lubie i chciałem grać tylko forumowe. Dlatego stwierdziłem, że na CD już nie inwestuje, a jak automat mnie wpuści to po prostu gram i tyle! Nie po to w zeszłym miesiącu traciłem nerwy na te idiotyczne zagrania z byle czym byle kogo żeby w tym miesiącu być św. Mikołajem... tyle ode mnie
p.s. post może trochę zbyt ostry, ale strasznie mnie irytuje to ciągłe pisanie o uczciwości i zachowaniu fair, do czego i tak większość się nie stosuje, zresztą pisałem już o tym miesiąc temu.
Ostatnio zmieniony przez stormlight Nie Lip 12, 2009 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Ja 50 pkt ugrałem od 1 i liczyłem że zagram normalny turniej na CD. Niestety rejestrują się wszyscy. Kaski już tam nie mam i wpłacał nie będę bo po co. Czy nie prościej było by zrobić wpisowe za 50 lub 100 pkt ? Wtedy przynajmniej wiadomo że będą grali tylko ci, którzy grać potrafią skoro wyrabiają pkt, a nie donki all-inowcy.
Tak czy inaczej do zobaczenia wieczorem przy stole
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:34
Kolejny raz mamy "zastrzeżony" freeroll dla tych co się zarejestrują
Stare przysłowie mówi " umiesz liczyć, licz na siebie", stąd apel do modów: nie liczcie na władze CDPoker, tylko wprowadźcie ograniczenia inne niż do tej pory bo inaczej gracze forumowi, którzy wyrabiają rake dla CD i punkty dla forum przestaną tam grać i współpraca zapewne zostanie zakończona.
Moja propozycja to rejestracja z wykorzystaniem punktów, które nomen omen powinniśmy ugrać, ewentualnie wprowadzić buy-in na podobieństwo WH.
ps. do uczciwości niech nikt się nie odwołuje jeśli chodzi o pieniądze i możliwość ich zarobienia za nic.
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:34
Altey napisał/a:
Czy nie prościej było by zrobić wpisowe za 50 lub 100 pkt ?
Popieram. Wpisowe 50pkt do każdego turka. Pomysł dużo lepszy niż każdorazowe sprawdzanie, kto jest uprawniony do gry. Ten ostatni sposób, jak widać, nie działa.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Poziom: 32 HP
13%
357/2753
MP
100%
1314/1314
EXP
74%
83/111
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:41
mojżeszPK, zrob screena z historii ze grales w tym tyg i uzbierales te pkt bo i tak dobrze wiemy ze nie ugrales ale spoko ja nikomu nie zabraniam grac tylko chociaz nie klam.... na bank bys sie na blogu czy cos chwalil....
i juz bylo mowione o tym ze nie moze byc tak ze wpisowe 50 pkt bo to ma byc regularna gra a nie ze ktos ma pkt z tamtego roku
Turnieje sie nie zwracaja i jezeli nie beda punkty ugrywane to nie dlugo nie bedzie wogole po co ich ugrywac ... taka prawda wiec albo niektorzy z nas rusza dupa albo arrivederci CD Poker i nikt juz sobie tam nie zagra ...
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:47
Cytat:
i juz bylo mowione o tym ze nie moze byc tak ze wpisowe 50 pkt bo to ma byc regularna gra a nie ze ktos ma pkt z tamtego roku
Ten argument jest bzdurny, bo lepsze takie sprawdzanie, niż żadne, jak jest obecnie. Ktoś może sobie mieć punkty z zeszłego roku, ale ile ich ma? Freerollowcy mają po kilkanaście punktów ugrane przecież.
Celem takich ograniczeń jest też to, żeby ludzie mogli sobie pograć w komfortowych warunkach, a tutaj wymagane jest przede wszystkim ograniczenie liczby graczy.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum