Pokerkings
FAQ |  Rejestracja |  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
2 runda lipca - 200$
Autor Wiadomość
Oskarek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:57   

michalj1989, mogl grac cash w co watpie :)
Brawo mojzesz za Twoje klamstwa :)
Powinienes Mojzesz odejsc z tego forum bo zal :)
Ostatnio zmieniony przez Oskarek Nie Lip 12, 2009 18:58, w całości zmieniany 1 raz  

mx 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:57   

Wheeny turnieje sie nie zwracaja ... tak trudno zrozumiec ?? tu nie chodzi o to ze Ci moga a tamci nie ... tu chodzi o to ze jesli nadal mamy tam grac to trzeba ugrywac punkty ktore nie sa ugrywane a ta twoja restrykcja w niczym nie pomoze bo ktos moze miec 800 punktow i ma na 16 turniejow czyli 4 miesiace ...

Poziom: 34 HP   14%   451/3226
   MP   100%   1540/1540
   EXP   50%   62/124
Michal 

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:59   

Oskarek napisał/a:
michalj1989, mogl grac cash w co watpie :)
Brawo mojzesz za Twoje klamstwa :)

Tylko czekalem az on to napisze, ale z drugiej strony jak tak bylo to wystarczy zeby skleil screeny z cd. Ale jakos watpie ze przez 2tyg nie gral zadnego turnieju a gral non stop cash.

PS. Co do wpisowego za 50pkt ma to jakis sens bo niby pkt sa z wczesniejszego okresu ale z drugiej strony taka osoba musial przynajmiej cos dla forum zgromadzic. A teraz moga grac wszyscy a czesc wyrabia na nich pkt.

Poziom: 24 HP   6%   81/1353
   MP   100%   646/646
   EXP   22%   15/68
mojżeszPK

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 19:29   

A wiec tak. Zaczynam grac turek i ktos mnie wyzywa od oszustow na chacie i mowi ze mnie sprawdziliscie ze oszukuje. Janie wiem o co chodzi bo przeciez jestm pewnien ze mam ponad 150 pkt i moge grac. Ten ktos mi mowi ze w tym tygodniu trzeba bylo ugrac te punkty na co ja odpowiadam zdziwieniem a ten ktos zeby mjuz nie udawal. Bylem swiecie przekonany ze mam prawidlowo ugrane punkty a o tym ze tzrebabylo je ugracw tym tyg naprawde nei wiedzialem bo nie doczytalem. Chyba bym musial byc skonczonym kretynem zeby oszukiwac ze ugralem punkty jak i tak bez tego bym mogl zagraca do tego jest kilak stron ktore pokazuja kto kiedy i ile gral wiec to by bylo wiaodme ze jak bym klamal to latwo by bylo sprawdzic. Najlatwiej mnie jednak nazwac oszustem...

Jeszcze specuialnie sie chcialem pochwalic ze ugralem troche punktow dla forum i ze wreszcie legalnie bede mogl zagracwtym turnieju a nie jak w 2 poprzednich bez punktow.
Wiem ze wielu mi w to nie uwierzy co mowi ale przysiegam na slowo honoru ze nie wiedzialem ze punkty musza byc ugrane w tym tygodniu. Moze znajdzie sie jednak kilka osob ktore mi zaufaja botak jak mowilem przysiegam z rekanasercu ze o tym nie wiedzialem.

Wiem jak mnie niektorzy traktujana forum i chyba ostatnia najglupsza rzecza jaka moglbym zrobic to takie oszustwo i juzna zawsze spostrzeganie mnie naforum jako idiote.

Ponizej podaje screen mojej gry cash w tym miesiacu zeby nie bylo niedomowien.

Sory za ta cala sytuacje i przysiegam jeszcze raz na slowo honoru ze nieklamie , a stracic honor to chyba najgorsza rzecz.

http://img4.imageshack.us/img4/1141/cashnaj.jpg

Mam ugrane 154pkt.

Poziom: 13 HP   2%   7/370
   MP   100%   176/176
   EXP   50%   15/30
mx 

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 19:59   

Co za bezsens ... i co komu tutaj udowadniacie ... Ci ktorzy oskarzaja i Ty mojzesz ...

Jego sprawa czy ugral czy nie ... jesli cos wygra to lepiej niech zrobi z tego pozytek ... a nie przewalil jak to widac na cashu ... z tego co pokazales wynika ze w tym miesiacu ugrales 10 pkt za jakies drobne to jest zaden dowod ...

Ale Twoja sprawa wazne bu sie turnieje zwracaly i chba kazdemu zalezy zeby nadal sie odbywaly

MP   100%   1540/1540
   EXP   50%   62/124
Oskarek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 20:09   

mxlambert, no tak ale nie kazdy pisze ze ugral pkt i moze grac FAIR PLAY :)
Ale ok nie ma co sie klocic widocznie za malymi literami grzechu pisze te posty :)

Dla mnie smieszniejsze jest to ze zostal niby zakaz wprowadzony i juz z miesiac jak nie wiecej nie gra 160 osob tylko okolice 100 :D

polak13

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 22:17   

I po co się oskarżacie na wzajem?Rejestracja otwarta dla wszystkich to gram,chyba proste co nie ?.Najwyżej brak egzekwowania pkt przy rejestracji skończy się tym że raku nie będzie.A rzeczy się docenia po ich utracie,czyli jak turnieju nie będzie to dopiero będzie płacz.A ty mojżesz nic nikomu nie udowadniaj bo nie dość że to co wkleiłeś nic nam nie udowadnia,to jesteś tu ostatnim uczciwym który powinien się wypowiedzieć.I ja na tym zakończę a ''uczciwi'' niech ochłoną bo żyjemy w kraju gdzie uczciwości w kwesti pieniędzy po prostu nie ma,po prostu nikt nie będzie rezygnował z szansy o porządną gotówkę tylko dlatego że posądzicie go o nie uczciwość.A już komentarze typu,ty się nie rejestruj bo nie wyrobiłeś pkt i powinieneś się zachować fer,to zachowajcie dla siebie bo są żenujące.Dobranoc

Poziom: 22 HP   5%   55/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   79%   47/59
Oskarek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 22:42   

polak13, widac ze nie przeczytales tematu calego bo tu nikt nikogo nie oskarza moga grac wszyscy to niech graja chodzi o to ze jesli nie ugralem pkt to po co klamac?
I tyle powiedzial ze nie doczytal i ok
Koniec tematu

gama 

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 23:13   

A ja tak dawno nie grałam na cd, że nie przeczytałam tematu o ograniczeniach punktowych. Dzisiaj zagrałam i nie czuję się winna, bo nie było to świadome. A wyzywanie się w tej kwestii jest śmieszne - skoro wpłacacie kasę,żeby ugrać 50 pkt. to wpłaćcie te pieniądze na poker room, na którym jest forumowy turniej z wpisowym - będziecie grali w turnieju z ograniczoną ilością graczy, a i nie znajdą się w nim "oszuści" grający za darmo. Wilk syty i owca cała.

Poziom: 35 HP   16%   557/3484
   MP   97%   1628/1663
   EXP   29%   38/130
Pugalos 

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 23:43   

Poziom: 27 HP   6%   107/1795
   MP   100%   857/857
   EXP   26%   22/83
wheeny 
To za zasługi.

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 08:51   

mxlambert napisał/a:
Wheeny turnieje sie nie zwracaja ... tak trudno zrozumiec ??

Nie, zupełnie nietrudno. Dlatego zaproponowałem rozwiązanie, które może nie jest idealne, ale na pewno lepsze niż obecne, żadne. Co Ty zrobiłeś?

Ktoś może mieć 800 punktów na 4 miesiące, ale spróbujmy to sprawdzić. Zobaczymy, ilu będzie graczy w turnieju z wpisowym. Gracze, którzy mają coś ugrane, mają potencjalnie większą szansę ugrywać w przyszłości jakiś rake, niż gracze, którzy od zawsze mają 0 punktów, prawda?

Poziom: 32 HP   13%   357/2753
   MP   100%   1314/1314
   EXP   74%   83/111
polak13

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 09:27   

Oskarku drogi przeczytałem go niestety całego i co niedziela czytam cały temat związany z cd poker,o to to ty bądź spokojny.A wszelkie pretensie że do turka wchodzi 100 a nie 20 oswób to panowie musimy mieć tylko i wyłącznie do ludzi z cd poker którzy nie sprawdzają listy i nie dodają tych co by mieli ugrane pkt.A z tym oskarżaniem to chodzi mi o to że 1 na 2 mówi że ten nie uczciwy a przyjdzie co to czego to rejestruje się do turnieju i do tego banana na twarzy syczy jak wąż.Pozdrawiam serdecznie i już się nie wypowiadam.

Poziom: 22 HP   5%   55/1106
   MP   100%   528/528
   EXP   79%   47/59
skuter 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 14:51   

gama87 napisał/a:
A wyzywanie się w tej kwestii jest śmieszne - skoro wpłacacie kasę,żeby ugrać 50 pkt. to wpłaćcie te pieniądze na poker room, na którym jest forumowy turniej z wpisowym

Wyzywanie się może i jest śmieszne ale nie po to gramy na CdPoker dla forum jak i dla siebie by przy wolnym weekendzie "relaksować" się w gronie 100 nieznanych graczy. Forumowe potyczki gdzie gra 20-40 znanych i przeważnie lubianych przeciwników ma zupełnie inny wymiar i gdy sama grasz w takich turniejach to zapewne zrozumiesz.
Poza tym jak CdPoker sponsoruje freerolla dla forum to powinniśmy tam grac by ten sponsoring nie zniknął, a w miarę wzrostu udziału aktywnych graczy nawet wzrósł -ot i cała filozofia.

Poziom: 24 HP   3%   40/1353
   MP   100%   646/646
   EXP   2%   2/68
mx 

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:03   

wheeny napisał/a:
Nie, zupełnie nietrudno. Dlatego zaproponowałem rozwiązanie, które może nie jest idealne, ale na pewno lepsze niż obecne, żadne. Co Ty zrobiłeś?

Ktoś może mieć 800 punktów na 4 miesiące, ale spróbujmy to sprawdzić. Zobaczymy, ilu będzie graczy w turnieju z wpisowym. Gracze, którzy mają coś ugrane, mają potencjalnie większą szansę ugrywać w przyszłości jakiś rake, niż gracze, którzy od zawsze mają 0 punktów, prawda?

Wheeny ograniczajac liczbe osob ograniczasz rowniez potencjalna liczbe osob ktore rake ugraja , albo wplaca bo zlapia bakcyla ... mi to tam obojetne byleby bylo z porzytkiem dla forum i nie pytaj co ja zrobilem bo robie duzo ... :?

MP   100%   1540/1540
   EXP   50%   62/124
Odpowiedz do tematu