Zapraszamy na nasz drugi turniej (z czterech ) nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Special
Wpisowe: freeroll
Pula nagród: 50$ dodane + nielimitowania ilość rebuy 1 godzina.
.
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja będzie otwarta na dniach.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Najlepszy graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówkę na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
Osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera otrzymują za to podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.. Podobnie jak osoby które mają ponad 100 postów (Elitarni+).
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker i zdobyć podwójną ilość punktów
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2011 Posty: 110 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 14:53
Do Party rejestrowałem się z banera. Czy aby wziąć udział muszę jeszcze gdzieś się zgłaszać?
Z tego co przeglądałem forum to nie muszę, przynajmniej nie znalazłem takiego wymogu, ale proszę o potwierdzenie!
Shaggyx, mam ten sam problem ... :/ wczesniej byłem w grupie party poker teraz juz nie jestem ... nie wiem dlaczego tydzien temu nikt nie podał hasła a teraz nie mam dostepu. I znów zagra kilka osob a potem bedą pretensje dlaczego nikt hasła nie podal.
właśnie, jest identyczna sytuacja jak tydzień temu, tylko że teraz żadne hasło nie wchodzi widocznie ktoś zmienił, ale może znajdzie się jakiś dobry i poda hasło ....
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 19:53
Hasło jest w dziale z hasłami a dostęp do turniejów (haseł) jest przywilejem i podziękowaniem dla użytkowników za wkład w życie naszej małej społeczności, stąd pewnie okresy przejściowe, wymóg 100 postów, ... (wszystko opisane jest na forum) A cierpliwość to cnota prawdziwych pokerzystów..
Hiro przeciez dostep do hasel jest dostepny dla osob 100+ z ranga elitarni lub dla graczy z bannera forumowego - wtedy bez wymogów postowych etc. Także jeżeli ktoś jest z banera przejdzie raz weryfikacje to powinien mieć dostęp do działu z hasłami do danego roomu zawsze. Jak ktoś będzie kto weryfikuje graczy z Party Poker to was zapewne sloma i maxaugust zweryfikuje i juz. A jak wam znikła grupa w której byliscie to trzeba bylo pisac pw do moderatora danej grupy, bo teraz to moze byc juz za pozno.
dostep maja ludzie z danego banera, ktos kto jest z paradise powienien miec dostep w czwartek itp.
Niestety system ten jeszcze nie do konca dziala i sa problemy, czesc osob miala za duzo dostepow, a czesc za malo. Glory jak wroci z Hiszpanii zajmei sie wszystkim.
Mimo wszystko prosze o niepodawanie hasla nikomu na priv nigdy!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 23:47
No właśnie - a na początku grał jak jełop podbijając wszystko i zawsze a w dodatku pare razy mu się poszczęściło i wyeliminował graczy z lepszą ręką,.. ehhh, ale graty Szfiecu za nabudowanie się i kontrolowanie gry..
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1648 Skąd: Catalunya
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 11:29
no mnie tam parę razy też spadało jakieś tripsy 3 do mojego A3 etc ale niestety im bliżej hu tym większy shit dostawałem no i nie poszło. Ale grało mi się dobrze, zrobiłem pierwszy z 3 kroków do wygrania największego turnieju online w jakim grałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum