W poniedziałek o godzinie 19:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Wpisowe: 0 - freeroll. Dozwolone nielimotiwane rebuy przez pierwszą godzinę za 1 eur.
Pula: 50 eur
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło, które pojaw się na 30 min przed startem turnieju w dziale z hasłami. Udział - osoby które zapisały się w Paradise Poker z naszego bannera lub mają na forum 100+ postów (Elitarni+).
Chcesz sprawdzić czy jesteś z bannera? Wyslij swój numer ID z Sportingbet (widoczny po zalogowaniu na stronei sportingbet, nie mylic z pokerowym pin z softu!) tutaj: http://www.pokerkings.pl/privmsg.htm?mode=post&u=2
Dodatkowo najlepszy gracz z 8 turniejów otrzyma 100 eur
Osoby mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują +50% punktów do klasyfikacji generalnej. Osoby z ranga PokerKings i VIP - +100% punktów
No i niestety kolejny turniej się nie odbył... Bardzo wasz przepraszam wszystkich hasło miałem podać ja niestety przydarzyło mi się utrudnienie komunikacyjne przez które spóźniłem się 5min... Byłem pewien że jednak hasło zostało podane ale jak widać nikt z pokerkingów nie był w tym czasie dostępny na forum. Pozostaje przeprosić za tydzień liga odbędzie się na pewno a hasło zostanie opublikowane z samego rana.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Jeżeli hasło zostało by rozesłane na emaila tak jak bywało czasami to zapewne ktoś by je wkleił do odpowiedniego działu nawet jak pk+ nie było by na forum. Jeden turniej w tą czy w tą wiosny nie czyni, jeszcze zagramy nie jeden forumowy turek Także nie panikować, pozdro
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 00:04
Jeszcze raz ponawiam pytanie czy będzie zmieniona godzina rozgrywania na późniejszą? Ni stąd ni z owąd zmieniono na 19, nikt się nikogo nie pytał, nikt nie bierze pod uwagę ludzi z forum czy im pasuje?? O co chodzi? kiedyś to wszystko wyglądało trochę inaczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum