Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 01:21 2 runda grudnia (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
poprosze o haslo na meila
Glory czy za kazdym razem obligatoryjne jest wpisywanie sie na forum z prosba o haslo jezeli juz potwierdziles ze rejestrowalem sie z bannera, czy automatycznie wysylasz emeile ludziom ?
Ostatnio zmieniony przez justnutsbaby Sro Sie 11, 2010 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Glory czy za kazdym razem obligatoryjne jest wpisywanie sie na forum z prosba o haslo jezeli juz potwierdziles ze rejestrowalem sie z bannera, czy automatycznie wysylasz emeile ludziom ?
No właśnie bo nie wiem czy za każdym razem wpisywać swój login. jestem w grupie Unibet, więc chyba hasło idzie automatycznie.
A tak w ogóle to też nie mam jeszcze hasła.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 20:21
haslo bedzie w temacie z freerollami od 100 postow, ja niestety nie mam wgladu kto byl rejestrowany z banera i to tylko Glory moze sprawdzic, wiec jesli do tego czasu nie wroci to zagraja tylko aktywni pokerzysci
No nawet mnie nie załamujcie. Alves w poprzedniej rundzie zająłem 5 miejsce, więc wiadomo że jestem zarejestrowany z banera. Jak możesz to podeślij mi hasło bo nie chciałbym odpuścić sobie turka na którego czekałem.
Jak możesz to poniżej moje gg
7707708 lub mail [email protected]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum