Z przykroscia musze stwierdzic Tosiak, ze nie podoba mi sie ostatnio twoje podejscie.
Juz wyjasniam dlaczego.
Ostatnimi czasy, wraz z poprawa twoich wynikow w turniejach forumowych, chcac za wszelka cene odniesc sukces w klasyfikacji generalnej poszczegolnych turniejow, stales sie calkowicie obojetny na zasady uczciwej i sportowej rywalizacji.
Dopytujesz sie np. czy mal bedzie dopuszczony do kolejnych turkow i bedzie liczony do klasyfikacji ogolnej. Za wszelka cene chcesz zwyciezyc.
Bedziesz lepszy to go pokonasz. Nie, to on pokona ciebie. Ot co, cala filozofia.
Ponadto slyszalem rowniez, ze walczac o zwyciestwo w generalce na cdpoker biadoliles, ze "jakas anula nie moze przeciez wygrac". Co to za podejscie kolego?
Na forum jestem troche dluzej niz ty i tylko niemoznosci odzyskania danych pierwotnego konta zawdzieczam swoje nowo zalozone konto.
Naprawde radzilbym zmienic swoja postawe, tym bardziej, ze wydajesz sie calkiem w porzadku chlop
ehh szkoda troszke tego freeroll bo nie ma to jak grac z lepszymi od siebie ... zawsze mozna sie czegos nauczyc ... mam nadzieje ze za tydzien sie spotkamy przy stole wg mnie to tyle w tej kwesti nikt zalu miec nie powinnien bo to na pewno nie jest spisek ...i jeszcze o glupie pare groszy ... no nic graty dla zwyciezcy
Dopytujesz sie np. czy mal bedzie dopuszczony do kolejnych turkow i bedzie liczony do klasyfikacji ogolnej. Za wszelka cene chcesz zwyciezyc.
No tak - z tym przegialem i dzieki, ze mi to wypomniales, bo napisalem to jakos odruchowo (? - to chyba zle okreslenie), w kazdym razie nie zdawalem sobie sprawy jak to moze zabrzmiec. Pozatym nie bylo Ciebie na stoliku, tu nie chodzilo kompletnie o to czy gosc wygra kase, generalke czy cokolwiek. Ten Mal strasznie irytowal mnie, tym samym podpuszczajac, ciagle jakies glupie 'hahahahaha' po wygrywaniu coinflipow, lub podczas gry na bubblu zaczal gadac na moja gre teksty typu 'to po co ty sie jeszcze zastanawiasz'Board 2554T , ja AT na reku i hazi bet za 2/3 mojego stacka _._.
Wiec to nie do konca tak jak myslisz.
Co do tego czy za wszelka cene chce wygrac, tu sie mylisz. Tak , na CD walczylem i to bardzo, bo bedac caly ten rok na forum ani razu nie wygralem generalki CD. Co do innych turnieji, np. ten Unibetowy, czy Paradise'owy traktowalem na luzie, a ze wygralem to kwestia szczescia i kilku dobrych decyzji. Nie - nie zrobilem sie Pro pragnacym wygranych, gram w pokera dla zabawy i dla 'respektu' - a ostatnimi zachowaniami jak widac go stracilem.
Co do mojego, przyznaje glupiego tekstu na CD (oj mamy konfidentow na forum,mamy) przepraszam, ale jak sam napisales 'biadoliles', a wiec to nie bylo nic obrazliwego, poprostu duch walki, poker to tez sport, rywalizacja, wiec nie bierz tego tak serio. Kazdy chce pokonywac swojego przeciwnika, mimo iz ten moze byc jego przyjacielem. [Co do mojej wypowiedzi nie wiem czy dokladnie brzmiala tak jak napisales]
W kazdym razie Twoj post dal mi troche do myslenia, mimo iz nie uwazam sie za jakiegos bardzo walczacego o wygrana, o punkty czy o cokolwiek, ale musze sie zgodzic, ze kilka moich postow ostatnich bylo troche glupich (np. dopytywanie sie o generalke z CD, ale to z czystej ciekawosci czy udalo mi sie wykonac postawiony przez siebie cel - ale os. 3 nie koniecznie musi to tak odbierac)
No i konczac juz - na forum, bynajmniej pokerkings.pl nie jestes i nie mozesz byc dluzej ode mnie, bo jestem tu od samego poczatku. Wczesniej staz na typach ok. pol roku do roku.
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
No luzik Tosiaczek, nic sie nie stalo.
Nie pisalbym w ogole, ale akurat ty wydajesz mi sie spoko gosciem, dlatego tak mnie to troszku zdziwilo.
Ja tez czesto reaguje impulsywnie. Pewnie nawet bardziej niz ty, bo nie raz zdazylo sie jak moja dziewucha krzyczala na mnie, ze wyzywam ludzi, po ich bardzo fishowatych zagraniach, co nie do konca bylo prawda, bo pisalem tylko "nice one donk".
A konfidentem, ktory powiedzial mi o tej sytuacji na cd byl moj znajomy, ktory gral akurat z toba przy jednym stole
Ten Mal strasznie irytowal mnie, tym samym podpuszczajac, ciagle jakies glupie 'hahahahaha' po wygrywaniu coinflipow, lub podczas gry na bubblu zaczal gadac na moja gre teksty typu 'to po co ty sie jeszcze zastanawiasz'Board 2554T , ja AT na reku i hazi bet za 2/3 mojego stacka
Palnięcie "wyeliminujmy tego po prawej" i wchodzenie w all ina z 72 dla zasady, Ciebie sprawdzę . Jak gra 5 na 1, albo 4 bo coolen chyba neutralny był, to każdy wygrany hand, na przekrój reszcie, musiał zostać okrzyknięty "haha" - wmyśl "nie udało wam się Panowie "
"robimy check, by nie tracić żetonów i wykopać Mala na 4 miejscu" i tym "fachowym" słownictwem, bynajmniej na mnie, wrażenia nie robisz.....
Hazi bezszczelnie blefował w końcówce i ja bym nie udawał tak długiego czekania na call.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 15:18
Wróciłem i kilka słów ode mnie.
1. Osoby które były z bannera i nie dostały hasła. Jedno słowo - przepraszam. Tak się niefartownie złożyło, że nie było mnie ani mazaka, czyli osób które mogły hasło wam wysłać. Mam nadzieję, że ta sytuacja nie powtórzy się w przyszłości.
2. Tosiak vs. Mal. Tosiak, Twoja postawa jest co najmniej nieetyczna. Mal i każdy inny gracz ma święte prawo grać jak to mu się tylko podoba. Na razie tylko rada dla "przemądrzałych" - ważcie słowa. Bo nasze turnieje wyróżnia miła atmosfera i ja nie pozwolę by ktoś próbował to popsuć.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
swiete slowa Glory, gratki dla Tosiaka za wygrany turek, dla Coolena ze mnie beszczelnie wywalil z turka bez orientu...:) (moje AK floop AKx a jego AA) super reka ale jego lepsza o niebo i pierwszy turek 14 miejsce za tydzien bedzie lepiej. Turek fajnie sie gralo pogadac mozna bylo.
To zupelnie co innego co frerolle na 3-7k gdzie co 200-tny gra normalnie jak sie powinno a tu kultura i wyzsza logika a przede wszytskim wazna jakos nie ilosc (o ilosc graczy) oby wiele turkow tego rodzaju... pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum