W poniedziałek, 15 czerwca o godzinie 20:00 zapraszamy na nasz zamknięty turniej na platformie williamhill-brak-polskiej-licencji! (sieć Ipoker).
Nazwa turnieju: PokerkingsPL
Pula - 200$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$
Dodatkowo dla najlepszego gracza maja - koszulka.
Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.
Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.
[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju
W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings
[/center]
Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.
3 runda czerwca
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

3 runda czerwca
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 20:24 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Tosiak
- -#VIP

- Trabant
- -#VIP

- skuter
- -#VIP

Niskie wpisowe i znikoma ilość graczy to jakaś choroba naszego forum czy co???
Sama gra bardzo ciekawa z powodu obecności chociażby spiegola, radosta, pugalosky, mxlamberta i to za jego sprawą w jednym rozdaniu dotrzymałem do płatnych gdzie bardzo chytrze rozegrał swoje AA eliminując JJ pugaloskiego, natomiast już w następnym rozdaniu postawił mnie z AKs swoimi "bałwankami" na all in i pożegnałem sie z turniejem.
Kolejny raz mx jest moim eliminatorem.
Gratulacje dla zwycięzcy i do następnego razu
heads- up
spiegol 3,6k - mx 30k
wygrał właśnie mx
Sama gra bardzo ciekawa z powodu obecności chociażby spiegola, radosta, pugalosky, mxlamberta i to za jego sprawą w jednym rozdaniu dotrzymałem do płatnych gdzie bardzo chytrze rozegrał swoje AA eliminując JJ pugaloskiego, natomiast już w następnym rozdaniu postawił mnie z AKs swoimi "bałwankami" na all in i pożegnałem sie z turniejem.
Kolejny raz mx jest moim eliminatorem.
Gratulacje dla zwycięzcy i do następnego razu
heads- up
spiegol 3,6k - mx 30k
wygrał właśnie mx
- Pugalos
- -#VIP

wyniki:
dałem ciała i skończyłem na bublu echh...
rozdanie wcześniej było nadzienie z KK ,a rozdanie później ja byłem nadzieniem AA lamberta moje JJ calneły ,a lambert raisnał wiec ja call.
Flop 235 chyba lambert alina,a że miał więcej chipsów i była faza bubla więc sądziłem,że sieje postrach z jakimś Ax,niestety tym drugim x był też A i tak zostałem zniszczony przez facetów w czerni

dałem ciała i skończyłem na bublu echh...
rozdanie wcześniej było nadzienie z KK ,a rozdanie później ja byłem nadzieniem AA lamberta moje JJ calneły ,a lambert raisnał wiec ja call.
Flop 235 chyba lambert alina,a że miał więcej chipsów i była faza bubla więc sądziłem,że sieje postrach z jakimś Ax,niestety tym drugim x był też A i tak zostałem zniszczony przez facetów w czerni

Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 21:32 przez Pugalos, łącznie zmieniany 1 raz.
- mx
- -#zasłużony

xD popelnilem 2 bledy tylko
45s ze Spiegolem ... uznalem ze gra cbet tylko ja mialem gutshota i chcialem zagrac na floating doszly mi 2 pary
i wczesniej podwoilem questa z najnizsza para ale i tak bylem bug stackiem
tak btw sory quest za te KQ
miales 2 pary a mi doszedl runner runner kolor :/ no oboje wiemy ze ja musialem dac call i ty tez :/ ot ipokerowa wariancja
ale drugi turke na WH i own3d xD moja dobra passa trwa
i chyba wiele osob zdziwil chyba moj TAG XD ahahahaha 
45s ze Spiegolem ... uznalem ze gra cbet tylko ja mialem gutshota i chcialem zagrac na floating doszly mi 2 pary
i wczesniej podwoilem questa z najnizsza para ale i tak bylem bug stackiem
tak btw sory quest za te KQ
ale drugi turke na WH i own3d xD moja dobra passa trwa
- Spiegol
- LEGENDA

Gratki mxlambert, dzisiaj nie miałeś sobie równych :P nawet Twoje wspomniane runner-runner dwie pary dały radę, ale fakt mogłem uderzyć wyżej po flopie skoro uznałeś tylko za cbet. Tak wyglądało to rozdanie:
a ja ciesze się, że w końcu udało mi się coś ugrać i zająć to drugie miejsce bo w HU i tak nie miałem najmniejszych szans bo mxlambert miał z 6 razy więcej żetonów i reprezentował porządną grę ;)
a ja ciesze się, że w końcu udało mi się coś ugrać i zająć to drugie miejsce bo w HU i tak nie miałem najmniejszych szans bo mxlambert miał z 6 razy więcej żetonów i reprezentował porządną grę ;)
- mx
- -#zasłużony

moze przedstawie Ci moj punkt widzenia bo to wazne ... sory za to
Wiec pre flop jesli bym bale bet dostalbym pewnie raise i na tym by sie skonczylo
A ja chcialem zagrac ... flop wjednym kolorze ty dajesz beta za 900 czyli tyle ile betnales pre flop ... uznale to za slabosci i zagralem na floating , mialem dodatkowo gut shota ... moim celem bylo raisniecie Cie pozniej ... na turnie dostaje najnizsza pare uderzyles tylko za BB wiecej ( gdybys na flopie zagral wiecej lub turniej za 1800 dalbym fold ) na river spada mi out i ja przekonany ze mam lepiej i nawet samym raisem Cie wyrzuce z rozdanie raisuje nieco ponad minimum ... okazalo sie ze miales AK
naprawde sory
powiedzmy ze za bardzo kombinowalem z ta reka i dlatego tak wyszlo
ale to byl tylko jeden z 2 suck outow w turku no i w HU moje 67 i split z Q6
tylko 3 akcje ... dzieki za gre i naprawde sory ... bo mozliwe ze inaczej by sie to potoczylo
Wiec pre flop jesli bym bale bet dostalbym pewnie raise i na tym by sie skonczylo
A ja chcialem zagrac ... flop wjednym kolorze ty dajesz beta za 900 czyli tyle ile betnales pre flop ... uznale to za slabosci i zagralem na floating , mialem dodatkowo gut shota ... moim celem bylo raisniecie Cie pozniej ... na turnie dostaje najnizsza pare uderzyles tylko za BB wiecej ( gdybys na flopie zagral wiecej lub turniej za 1800 dalbym fold ) na river spada mi out i ja przekonany ze mam lepiej i nawet samym raisem Cie wyrzuce z rozdanie raisuje nieco ponad minimum ... okazalo sie ze miales AK