3 runda czerwca

Unikalne promocje tylko dla osób zarejestrowanych z naszego bannera na platformie party-brak-polskiej-licencji! Poker i WPT Poker!<br /><br /><b><center>W kwietniu $300 dla forum!</b></center>
GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

3 runda czerwca

Postautor: GrzechuTG » 15 cze 2009, 18:12

W poniedziałek, 15 czerwca o godzinie 20:00 zapraszamy na nasz zamknięty turniej na platformie williamhill-brak-polskiej-licencji! (sieć Ipoker).

Nazwa turnieju: PokerkingsPL

Pula - 200$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$

Dodatkowo dla najlepszego gracza maja - koszulka.

Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.

Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.

[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju

W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings

[/center]

Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 20:24 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 1 raz.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 15 cze 2009, 19:22

Chciałem bardzo pogratulować pugalosowi który znowu wykazał się swoimi nie przeciętnymi umiejętnościami i wyczuł że wygra mając 54 ;) Moje ukłony.

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 15 cze 2009, 19:28

A ja mam prosbe - aby admini dbali o ta nieszczesna godzine wpisywania turnieji w pierwszym poscie:( Gralem na Chili, wiec nie moglem odpalic WH zeby sprawdzic , a wpisana 21 w pierwszym poscie :/ Nie mam pretensji, no ale szkoda.

Awatar użytkownika
Trabant
-#VIP
-#VIP

Postautor: Trabant » 15 cze 2009, 19:36

Szkoda też bym zagrał....gdybym wiedział o której jest turniej!!!

Awatar użytkownika
skuter
-#VIP
-#VIP

Postautor: skuter » 15 cze 2009, 21:20

Niskie wpisowe i znikoma ilość graczy to jakaś choroba naszego forum czy co???

Sama gra bardzo ciekawa z powodu obecności chociażby spiegola, radosta, pugalosky, mxlamberta i to za jego sprawą w jednym rozdaniu dotrzymałem do płatnych gdzie bardzo chytrze rozegrał swoje AA eliminując JJ pugaloskiego, natomiast już w następnym rozdaniu postawił mnie z AKs swoimi "bałwankami" na all in i pożegnałem sie z turniejem.
Kolejny raz mx jest moim eliminatorem.

Gratulacje dla zwycięzcy i do następnego razu
heads- up
spiegol 3,6k - mx 30k

wygrał właśnie mx

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 15 cze 2009, 21:25

wyniki:

Obrazek

dałem ciała i skończyłem na bublu echh...

rozdanie wcześniej było nadzienie z KK ,a rozdanie później ja byłem nadzieniem AA lamberta moje JJ calneły ,a lambert raisnał wiec ja call.
Flop 235 chyba lambert alina,a że miał więcej chipsów i była faza bubla więc sądziłem,że sieje postrach z jakimś Ax,niestety tym drugim x był też A i tak zostałem zniszczony przez facetów w czerni :As :Ac
Ostatnio zmieniony 15 cze 2009, 21:32 przez Pugalos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 15 cze 2009, 21:28

xD popelnilem 2 bledy tylko :P

45s ze Spiegolem ... uznalem ze gra cbet tylko ja mialem gutshota i chcialem zagrac na floating doszly mi 2 pary ;)
i wczesniej podwoilem questa z najnizsza para ale i tak bylem bug stackiem
tak btw sory quest za te KQ :( miales 2 pary a mi doszedl runner runner kolor :/ no oboje wiemy ze ja musialem dac call i ty tez :/ ot ipokerowa wariancja

ale drugi turke na WH i own3d xD moja dobra passa trwa :D i chyba wiele osob zdziwil chyba moj TAG XD ahahahaha :D

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 15 cze 2009, 21:44

Gratki mxlambert, dzisiaj nie miałeś sobie równych :P nawet Twoje wspomniane runner-runner dwie pary dały radę, ale fakt mogłem uderzyć wyżej po flopie skoro uznałeś tylko za cbet. Tak wyglądało to rozdanie:

Obrazek

a ja ciesze się, że w końcu udało mi się coś ugrać i zająć to drugie miejsce bo w HU i tak nie miałem najmniejszych szans bo mxlambert miał z 6 razy więcej żetonów i reprezentował porządną grę ;)

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 15 cze 2009, 21:59

moze przedstawie Ci moj punkt widzenia bo to wazne ... sory za to :P

Wiec pre flop jesli bym bale bet dostalbym pewnie raise i na tym by sie skonczylo :P
A ja chcialem zagrac ... flop wjednym kolorze ty dajesz beta za 900 czyli tyle ile betnales pre flop ... uznale to za slabosci i zagralem na floating , mialem dodatkowo gut shota ... moim celem bylo raisniecie Cie pozniej ... na turnie dostaje najnizsza pare uderzyles tylko za BB wiecej ( gdybys na flopie zagral wiecej lub turniej za 1800 dalbym fold ) na river spada mi out i ja przekonany ze mam lepiej i nawet samym raisem Cie wyrzuce z rozdanie raisuje nieco ponad minimum ... okazalo sie ze miales AK :( naprawde sory :( powiedzmy ze za bardzo kombinowalem z ta reka i dlatego tak wyszlo :( ale to byl tylko jeden z 2 suck outow w turku no i w HU moje 67 i split z Q6 :P tylko 3 akcje ... dzieki za gre i naprawde sory ... bo mozliwe ze inaczej by sie to potoczylo

Wróć do „Party Poker & WPT”