W poniedziałek o godzinie 21:00 zapraszamy na drugą rundę czerwcowej ligi na William Hill
Nazwa turnieju: PKings league
Wpisowe: 1+0.1$ - freezout
Pula: 50$ added
8 min blinds, 3000 chips, no rebuy, no add-on
Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę, Udział w turnieju - osoby które zapisały się w William Hill z naszego bannera. Nad rejestracją czuwa automat, więc osoby zapisane z bannera automatycznie będą mogły się zarejestrować.
Dodatkowo top 2 graczy całego cyklu (4 turnieje) otrzyma 100$ . Więcej o klasyfikacji generalnej znajdziesz tutaj:
Gratuluję Hiro wygranej.
Straszne bezkarcie w HU i niewiele mogłem zdziałać na Twoją agresję. Wiedziałem że będziesz szeroko restealował jako chiplider i callnałem A6 z myślą że pokażesz KQ/KJ. Pokazałeś K3, ale niestety wystarczyło
Wyniki poniżej.
Pozdrówki
2miejsce WH.JPG
Plik ściągnięto 46 raz(y) 90,7 KB
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 23:15
ALe cały turniej to ty byłeś agresywny (przynajmniej tak cię postrzegałem) noooo, z tym K3 trochę mnie poniosło /a wcześniej miałem 2xAK/ ale skutek całkiem zadowalający
Ostatnio zmieniony przez Hiro Pon Cze 13, 2011 23:16, w całości zmieniany 1 raz
ALe cały turniej to ty byłeś agresywny (przynajmniej tak cię postrzegałem)
No cóż, zaliczyłem szybkiego double upa, trzeba było kuć żelazo póki gorące .
Swoją drogą interesuje mnie spot, w którym przy równych (wysokich stackach) zagrałeś pusha na flopie gdy leżał flushdraw w kierach. Kojarzysz może (napisałem na chacie FD?)? Mógłbyś powiedzieć czy miałeś flushdrawa, czy coś innego, bo nie wiem czy dobrego reada przedsięwziąłem ;>?
Chyba że to tajemnica rozgrywania tego typu rąk, to nie było pytania .
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Gratulacje dla Hiro ktory kontrolowal gre od poczatku do konca
Ja po tym turnieju musze sie ogarac i nauczyc grac na agresywnym stole
bo dzisiaj to zglupialem, najpierw pol staka stracilem callujac blefa do ktorego riv spadl przez co zrobilem sie scary, poczym otrzezwialem i zaczolem tez troche agresywniej gdzie sie nadzialem i polecialem
_________________ Urodzony by przegrać, żyje by wygrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum