Jak co niedziele, o godzinie 20:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Wpisowe: 0$ wymagane 50 punktów w miesiącu. Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie coupon code: pkings50 , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Ostatnio zmieniony przez Berba Sro Cze 10, 2009 11:56, w całości zmieniany 1 raz
mam ponad 50pkt (tak mi sie wydaje) a jak chce sie zapisac to mam komunikat:
WE ARE SORRY, THE REGISTRATION FOR THIS TOURNAMENT IS RESTRICTED
czyli ?
Czyli musisz poczekać do niedzieli Rejestracja będzie otwarta na kilka godzin przed turniejem. Tylko pamiętaj, że liczą się punkty zebrane w danym miesiącu...
mam problem z rejestracją na dzisiejszy turniej, nie mogę się zapisać na niego choć już kilka osób jest zarejestrowanych. wymaganą ilość punktów w miesiącu ugrałem na turniejach sng i stolikach cashowych więc wydaje mi się, że wszelkie kryteria już spełniłem
Ja ugrałem 70,5 punktów i bez problemu poszło.
Może jakąś dziwną listę ktoś wgrał. Albo listę tych co ugrali 50 punktów tylko w ostatnim tygodniu, a nie od początku czerwca.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
A ja otrzymałem dożywotni wstęp i nic z tego nie mogę się zarejestrować a 5 już jest zarejestrowanych. Niestety na tym forum słów są rzucane na wiatr wiejący nad morzem.. Trudno....
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 14:06 Re: 2 runda czerwca - 200$
Jak otrzymałem maila od Was to napisaliście - otrzymujesz dożywotni wstęp na turnieje pokerkings na Cdpoker w niedziele - widzę iż u Was słowa nie są droższe od pieniędzy.
GrzechuTG napisał/a:
Jak co niedziele, o godzinie 20:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Wpisowe: 0$ wymagane 50 punktów w miesiącu. Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie coupon code: pkings50 , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
otrzymujesz dożywotni wstęp na turnieje pokerkings na Cdpoker w niedziele - widzę iż u Was słowa nie są droższe od pieniędzy.
Spokojniej z tymi slowami. Wstep jest dozywotni, bo bedziesz mogl grac zawsze, nikt cie z listy turniejowej nie wypisze. Jedynie zmienily sie zasady rejestracji - od czerwca wpisowym są punkty CD Points.
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
A ja otrzymałem dożywotni wstęp i nic z tego nie mogę się zarejestrować a 5 już jest zarejestrowanych. Niestety na tym forum słów są rzucane na wiatr wiejący nad morzem.. Trudno....
A ugrałeś te 50 punktów? Jeśli tak no to pewnie nie ma Twojej winy, że nie możesz się zarejestrować. To pierwszy turniej z wymogiem punktowym, może coś poszło nie tak.
A jeśli chodzi o ..
Jerzyczek06 napisał/a:
otrzymujesz dożywotni wstęp na turnieje pokerkings na Cdpoker w niedziele
to nikt nie powiedział, że to będzie darmowy wstęp. Nikt spoza forum w tym turnieju nie może grać, więc jak się rejestrowałeś z bannera to masz do niego wstęp i grasz tylko z ludźmi z forum.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Co za shit.. To mial byc daromy turnniej dla uzytkownikow forum.. Ja mialem CDPoker tylko dla tych tureni, na kase gram na PS i PartyP.. Teraz to moge usunac CDP w ogole.. Super pomysl.
Niestety niektórzy nie rozumieją iż to złamanie ZASAD a to już blisko anarchii - w tej chwili musisz ugrać Cdpoint( np że ugrałeś w maju tyle co by starczyło na cały rok bo nie o to chodzi) ale w sierpniu już będzie trzeba płacić z 5 może 10 . ZASADY są Święte jeżeli nie można ich przestrzegać to lepiej ich nie podawać - napisać przecież mogli prosto : Otrzymujecie Państwo dostęp ze względu na forum do turnieju na CDpoker w niedzielę - opłata będzie podawana co miesiąc.. i wszystko by było jasne..
Niestety niektórzy nie rozumieją iż to złamanie ZASAD a to już blisko anarchii - w tej chwili musisz ugrać Cdpoint( np że ugrałeś w maju tyle co by starczyło na cały rok bo nie o to chodzi) ale w sierpniu już będzie trzeba płacić z 5 może 10 . ZASADY są Święte jeżeli nie można ich przestrzegać to lepiej ich nie podawać - napisać przecież mogli prosto : Otrzymujecie Państwo dostęp ze względu na forum do turnieju na CDpoker w niedzielę - opłata będzie podawana co miesiąc.. i wszystko by było jasne..
Ja zapisałem się z linku z forum, pierwsze punkty ugrałem tylko w czerwcu ale i tak nie mogę się zarejestrować. . ;/
Co za shit.. To mial byc daromy turnniej dla uzytkownikow forum.. Ja mialem CDPoker tylko dla tych tureni, na kase gram na PS i PartyP.. Teraz to moge usunac CDP w ogole.. Super pomysl.
Ojej,straszne... i co teraz będzie???
Wielkie oburzenie za drobne 50 punktów,17DoN za 1$ i już są... przynajmniej ludzi będzie mniej grało=więcej $$$ dla ITM
Ja mam inny problem- pkt ugrane ale nie wpuszcza;/ spróbuję jeszcze raz później
LOL a mnie zastanawia Jerzyczek czy nie masz double konta ... bo ktos pisal juz " to samo " co Ty o slowach marchewce itd ....
Ale to nie istotne ... dostep masz dozywotni zmienily sie warunki dostepu to ze jest dozywotni nie oznacza ze jest free ... zreszta jak myslisz skad biera sie pieniadze na te turnieje ?? Z nieba spadaj specjalnie dla was nie to juz jest szczyt bezczelnosci czlowieczku ... miales tyle czasu by cos wygrac / miales mozliwosc dostac kase za free na gre . Masz kase na gre ale nawet dupy nie chce Ci sie ruszyc zeby cos zrobic dla forum bo najlepiej to brac i je****
Juz mnie denerwuja takie komenty , jak chcesz zeby bylo ok to zrob cos dla tego forum To ze jestes tutaj uzytkownikiem ma oznaczac ze MUSISZ miec wszystko ... Daja to jeszcze zle ze cos wymagaja ... Typowy zasciankowiec
Anarchia ?? Pogielo Cie ?? Prosze bo chyba nie wiesz co mowisz
Cytat:
Anarchia (gr. ἀναρχία - "bez władcy") – forma struktury społeczno-politycznej, w której nie ma żadnej ukonstytuowanej władzy.
W rozumieniu politycznym (w anarchizmie) to taka struktura, w której państwo zostaje zastąpione przez nieprzymusową i niescentralizowaną organizację społeczeństwa (np. federację autonomicznych miejscowości).
Sam pomysł super. W końcu będzie można pograć z ludźmi którzy grają regularnie a co za tym idzie zdobywają doświadczenie i umiejętności. Formuła turniejów z coraz większą ilością ugranych pkt bardzo mnie cieszy. Właśnie odblokowali mi konto na CD także myślę że już za tydzień zagram
A co do wypowiedzi co niektórych - W KOŃCU ZNALAZŁ SIĘ NA WAS SPOSÓB noobki, jednopostowcy, donki i fishe. Istnieje jednak jakaś sprawiedliwość = chcesz zagrać? Naucz się grać za własne pieniądze
Jeśli chodzi o mnie nadal nie mogę zarejestrować się do turnieju pomimo wyrobienia odpowiedniej ilości punktów. Pisałem już o tym kilkukrotnie, ale do tej pory bez zmian. Anybody can help me?
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 15:51
mimo że nie gram na tym roomie i nie obracam jakąkolwiek gotówką to i tak uważam że pomysł z tymi pkt jest dobry...ale warto bo turek na 30 osob bo tyle chyba przewidujecie o taką kasiure to jest o co walczyć....dla chcącego nic trudnego...tyle na ten temat a Jerzyczek06 to pewnie by chciał wszystko na tacy mieć podane...
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Kurde za późno się dowiedziałem o nowych zasadach więc nie zagram dzisiaj. Pomysł z pkt. może być przynajmniej nie będzie tylu (jak to napisał Altey, noobków ).
Jak to będzie z turniejami na początku miesiąca?? np: w sierpniu niedziela jest 2go więc będzie trzeba zrobić te 50pkt w jeden dzień??
Ja też nie mogę się zarejestrować do turnieju mimo ugranych punktów. Nie wiem ale może ma na to wpływ to że granice 50 pkt w czerwcu przekroczyłem dzisiaj i jakoś nie zostało to jeszcze wyłapane przez system? W każdym razie zagadałem z supportem i powiedzieli mi że oni nic nie mogą zrobić i muszę się zwrócić do forum...Więc czy ktoś może coś z tym zrobić? A jak inni którzy nie mogą się zarejestrować? Kiedy ugraliście te punkty?? Ogólnie nowy wymóg punktowy uważam za świetny pomysł i mam tylko nadzieję że będzie to działało poprawnie...
Na wszelki wypadek podaje swój nick w CD: jaromir84
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum