Ja też się bardzo cieszę ze zmiany formuły turnieju:) Bo skończyłem go na drugim miejscu i 60$ wpadło Więc na pewno będzie na ugranie kolejnych punktów. Jak zaczęliśmy heads up to tskuter miał przewagę w żetonach 4:1 więc już nie było czasu na podchody:P
Gratulację oczywiście dla zwycięzcy. Przez cały turniej sukcesywnie kumulował żetony
Ja też uzbierałem punkty w tygodniu poprzedzającym turniej i nie było problemów z rejestracją. Zastanawiam się czy przypadkiem nie było tak, że brane były pod uwagę właśnie tylko te punkty z poprzedzającego tygodnia, dlatego niektórzy nie mogli się rejestrować. Takie coś może wpłynąć na następne turnieje, bo teraz wymagane 100 punktów trzeba by było ugrać nie od 1 czerwca tylko do wczoraj. No ale mam nadzieję że tak nie jest. Zobaczymy.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Ja też uzbierałem punkty w tygodniu poprzedzającym turniej i nie było problemów z rejestracją. Zastanawiam się czy przypadkiem nie było tak, że brane były pod uwagę właśnie tylko te punkty z poprzedzającego tygodnia, dlatego niektórzy nie mogli się rejestrować. Takie coś może wpłynąć na następne turnieje, bo teraz wymagane 100 punktów trzeba by było ugrać nie od 1 czerwca tylko do wczoraj. No ale mam nadzieję że tak nie jest. Zobaczymy.
Na pewno tak nie jest, bo ja dopiero zacząłem punkty wyrabiać po pierwszym czerwcowym turnieju, a wczoraj bezproblemowo się zarejestrowałem jako pierwszy No i pierwszy poleciałem ale tak to jest jak się zagrywa jak donk i nie zrzuca top pair top kicker na późniejszego zwycięzcę gratulacje skuter
Ostatnio zmieniony przez Ted Forester Pon Cze 15, 2009 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum