Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA WIOSNY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 21:16
Panowie nawaliliście... To ja to "rencista" pokerowy znajduje czas i fundusze... Szykuje formę całe dwa tygodnie i co? I dupa - loguję się i 22$ wygranej na koncie Wynik lepszy niż 2 tygodnie temu - bynajmniej ten finansowy!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Panowie to ja z Gdańska wracam - załatwiam na siłę neta w pociągu - a Wy co? ehhhhh i teraz pozostaje w pociągu tylko się .......pójść spać Ciężko dzisiaj było przy 28 stopniach - ale daliśmy radę - i co najważniejsze karny słuszny jak oglądnęliśmy w telewizji
pozdrowionka i prepraszam za temat off topic dla niezorientowanych - ale kolega Jacek z Danielem jadą z nami już od dłuższego czasu - tylko coli brakuje
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 23:03
Ehhh, no przyłączam się do ehhhów: parę osób i byśmy sobie fajnie popykali - a dzisiaj mam formę nie chwaląc się - myślę że z Jahem byśmy HU rozegrali między sobą..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum