I tak to jest zamiast zagrać w miarę normalnie z Polakami to Pierwsza ręka QQ call goscia ai, po mnie pare calli i dowidzenia. Następnym razem nie będę się spieszył z hali dam im sie wyszaleć
ehhh ewidentnie prosicie się by hasła były od pewnego poziomu.
Widać niektórzy są za głupi, by dostać coś za darmo, jak można podać hasło na czacie całej chołocie ruskich, albo na fb...
Ja robię co mogę, by Polacy mogli sobie zagrać w przyjemnym, około 80 osobowym turnieju, a Wy?
Cóż będzie odpowiedzialność zbiorowa, za tydzień albo hasło będzie na 5 minut przed turniejem i od 20 postów, a jeśli i to nie pomoże to nie wiem.
Mam takie pytanie...
koledzy Rosjanie beda ujmowani w rankingu? Czy moze po turnieju zorganizowac takie cos jak potwiedzenie udzialu w turnieju w wczesniej przygotowanym temacie. Zobaczylibyscie ilu zajrzy na forum po turnieju...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 00:35
Jak nie ma obcokrajowców to pewnie z 60 osób by grało (do osiemdziesięciu). Ja dzisiaj ósmy ale na FT /ba - nawet chyba w pierwszej dwudziestce - bo po drodze tylko szwagra 124 spotkałem z naszych/wbrew pozorom nie ruscy (chyba się wcześniej wykruszyli) ale sami jacyś hiszpanie chyba albo włosi. W każdym razie trzeba rzeczywiście coś z tym zrobić..
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 479 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 00:41
haha to graty Hiro że chociaż ty doszedłeś dalej. Prócz Ciebie spotkałem tylko jednego Polaka! Paranoja po prostu. Napisane jest, że wszyscy użytkownicy forum mogę brać udział, ale również, że rejestracją z banera pozwala na udział w lidze więc tu podpis chyba trzeba zmienić. Ja bym optował za wprowadzeniem hasła dla userów od 20 postów. Nie jest to dużo przecież, a zawsze pozbędziemy się graczy "1 dniowych". Może będzie trochę więcej pracy dla modów w dzień turnieju, ale myślę że warto. Ewentualnie podawać hasło na 5min przed rozpoczęcie jak dawniej bywało bo to też zazwyczaj pomagało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum