Nazwa - Freeroll Pokerkings. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Prywatne
Wspisowe: 0 Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum zarejestrowany w Unibet z naszego bannera, lub posiadający 100+ postów (Elitarni+). Hasło zostanie podane w ukrytym dziale, na 30 min przed turniejem.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 21:23
wisłok1948 napisał/a:
zarejestrowałem się dzis z banera z forum. I co dalej zeby dostac hasło do turnieju?
Musisz wysłać do Elfa albo Berby wiadomość prywatną (na forum: pw) z wiadomością że się zarejestrowałeś i swoje numerki a oni cię zweryfikują (sprawdzą) czy tak jest naprawdę a potem będziesz otrzymywał hasło na pocztę albo jak się będziesz udzielał na forum to po 100 postach dostaniesz dostęp do działu z hasłami (preferujemy oczywiście to drugie rozwiązanie)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 21:27
Aha - a ja jeszcze od siebie - apeluję do Adminów, żeby sprawdzić i opisać turniej czy jest z rebuyami czy nie i jeśli tak to jak długo bo co tydzień wychodzi na to że jest inaczej - zawsze (pażdziernik i większość listopada) przez godzinę brałem sobie rebuya za euro a dzisiaj zonk - i odpadam po 15 minutach (oczywiście wiedząc że nie ma nie wchodziłbym z K2s all-in za 3000 )
Wiciu uwierz mi że brałem zawsze o wiele więcej niż jeden
Przy zapisywaniu się jest informacja zawsze ile rebuy jest dostępnych, dzisiaj specjalnie sobie to przeczytałem, ale nie wiem jak było wcześniej, bo w sumie nie biorę nigdy, więc może masz racje
Za tydzień jest tak samo jak dzisiaj, bo już się zapisałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum