haha i co szmieszne jeszcze jakies cwaniaczki do mnie kim ty jestes itd jakby nie wiadomo kim byli wez daj spokj haha mnie to rozszmiesza ten paradise wogule
*w ogóle
sluchaj, przymusu nie ma, jezeli poziom Ci nie odpowiada po prostu sobie odpusc i od razu wal do Las Vegas na wsop
chlopie tu nei chodzi o zaden przymus ale jak sie gra w turnieju to albo sie gra dla zabawy albo naprawde pograc w dobrego pokera , ja lubie potyczki forumowe to mi tu nie gadaj poprostu wyglosilem swoje zdanie o ludziach dzisiaj ktorzy sorry ale przy blinach 25-50 rasie 200 sprawdza z 66 flop A57 i call raise 350 oczywiscie runner runner strit trafil ale bez przesady to jeden przyklad z dzisiaj ktory sam swidczy o sobie ja tam nic nie mam i tak mala kasa itd ale poprostu powiedzialem co dzis widzialem a do tego ogladalem "Scarface" to troche sie nabuzowalem i wczulem sie w Ala Pacino hahaha
chlopie tu nei chodzi o zaden przymus ale jak sie gra w turnieju to albo sie gra dla zabawy albo naprawde pograc w dobrego pokera , ja lubie potyczki forumowe to mi tu nie gadaj poprostu wyglosilem swoje zdanie o ludziach dzisiaj ktorzy sorry ale przy blinach 25-50 rasie 200 sprawdza z 66 flop A57 i call raise 350 oczywiscie runner runner strit trafil ale bez przesady to jeden przyklad z dzisiaj ktory sam swidczy o sobie ja tam nic nie mam i tak mala kasa itd ale poprostu powiedzialem co dzis widzialem a do tego ogladalem "Scarface" to troche sie nabuzowalem i wczulem sie w Ala Pacino hahaha [/quote]
ja sie przyznam ze wczoraj tez ktos mogl pomyslec o mnie ze sobie olewam forumowy turniej,bo sprawdzilem allin z JT po kilku pierwszych rozdaniach. Tak sie stalo tylko dlatego ze musialem niespodziewanie wyjsc z domu wiec komus zrobilem prezent i tyle. Zazwyczaj staram sie grac solidnie w forumowych turkach jednak czasem rzeczywiscie moze byc kiepska motywacja gdy sie gra w turnieju z pula 25,50 czy 100 euro:/
_________________ Jeśli po upływie 30 minut gry na jednym stoliku nie widzisz frajera to znaczy ze ty jesteś frajerem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum