Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 16:44 2 Prenumeraty - nagrody za wrzesień
Właściwie to komentarz tu zbędny, ale dla przejrzystości napiszę:
We wrześniu nie działo się nic. Posty o Card Player można policzyć na palcach rąk. WSTYD !!!!
Nagród nie przyznajemy. Jeśli sytuacja w październiku się nie poprawi - konkurs zakończymy.
To naprawdę szczyt lenistwa, by na kilka tysięcy osób które przewija się przez forum miesięcznie nikomu nie chciało się poprowadzić sensownej dyskusji.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
wlasciwie to nie chce czuc sie zmuszany do kupowania czego na sile, a jak bede mial ochote to sobie kupie - wiec sam przyznam sobie, ze moj post poprzedni (skoro nie jestem w temacie Card Playera- bo nie czytam) byl zbedny
oddaje tylko honory za to, ze jest taki konkurs, a ze ci co regularnie czytaja, badz od czasu do czasu nie chca wziasc w nim udzialu to ich strata
Ja zaczalem jeden temat dotyczacy CDP i az 0 bylo odpowiedzi wiec po co tracic czas? Tak naprawde to o Card Player mozna dyskutowac godzinami, kazdy numer to cala masa opinii, artykułow itd ale niestety nikomu sie nie chce.
Ja zaczalem jeden temat dotyczacy CDP i az 0 bylo odpowiedzi wiec po co tracic czas? Tak naprawde to o Card Player mozna dyskutowac godzinami, kazdy numer to cala masa opinii, artykułow itd ale niestety nikomu sie nie chce.
Kurcze, ale tu chyba nie chodzi o to, żeby na siłę się wypowiadać... Ja osobiście chętnie bym podyskutował o jakimś ciekawym artykule, ale jak widać nie ma za bardzo chętnych.
Myślę też, że Ci, którzy dostali już CP z Pokerkings tracą ochotę do pisania, bo osiągneli to co chcieli... taka jest brutalna prawda
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 700 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 12:02
michaLL napisał/a:
Myślę też, że Ci, którzy dostali już CP z Pokerkings tracą ochotę do pisania, bo osiągneli to co chcieli... taka jest brutalna prawda
troszke przesadzasz, nie kazdy ma CP, a ciezko o czymkolwiek dyskutować po przeczytaniu tylko pierwszego akapitu na internetowej stronce.
własnie odwiedziłem CPP , i zobaczylem ze półroczna prenumerata (3 numery): 29,70 PLN
lece na poczte
_________________ Gdzie fishów sześć tam będzie co jeść.
Oczywiście masz rację, ciężko pisać o czymś czego się nie czytało Mówię tylko, że niektórzy udzielają się na forum do momentu otrzymania nagrody jaką jest CP...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum