W środę o godzinie 22.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe to tylko 2$ + 0.2$, freezeout, a do puli dodajemy 100$ ! . Biorąc pod uwagę, że zagra ok 20 graczy, to turniej ma najlepszy ROI jaki znajdziecie w tej sieci.
Dodatkowo z wszystkich turniejów będzie zliczana klasyfikacja generalna, a najlepszych 8 graczy cyklu zagra w finale o tokeny warte 370$.
Nazwa turnieju to zawsze: "www.PokerKings.pl" - juz powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 12h przed rozpoczęciem turnieju.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screen z wpisaną premią Pkings300 lub Pokerkingsrace
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 20:49
Nie ukrywam, że też chciałbym zagrać w tym turku. Więc podłączę się do powyższego pytania. Ludzie już turek zapełniają, a hasła w odpowiednim dziale - brak
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Eh, to dla graczy czy z bannera? No ałamię się zaraz normalnie. Sorry, ale wcześniej nikt takiej informacji nie podał (przynajmniej nie widziałem), że dzisiejszy turniej jest dla graczy. Nie wiem po co czekam od godziny za tym hasłem. Eh, było trzeba na teatry pójść... :/
Eh, to dla graczy czy z bannera? No ałamię się zaraz normalnie. Sorry, ale wcześniej nikt takiej informacji nie podał (przynajmniej nie widziałem), że dzisiejszy turniej jest dla graczy. Nie wiem po co czekam od godziny za tym hasłem. Eh, było trzeba na teatry pójść... :/
Nie, nie, spokojnie, napewno powinniscie dostac haslo, a tymbardziej, ze masz haslo z bannera.
Do turnieju 40 minut, pewnie zaszlo jakies nieporozumienie i nie wszystkim zostaly hasla wyslane
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ja niestety niebieski nie jestem (jak widać). Poprzednio dostałem hasło na maila. Dobrze, że wheeny może zagrać... Żałuję tylko, że w pewnym sensie straciłem dzisiejszy wieczór i nie zdecydowałem się wyjść. No nic, dziękuję za pomoc Panowie.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 23:26
stormlight, przepraszam. Moja i Grzecha wina - hasło nie poszło mailem :/.
Jedna proźba do wszystkich co mają hasło na przyszłość - jeśli ktoś o nie prosi i mówi, że nie dostał - kliknijcie w jego profil. Jeśli należy do grupy o nazwie takiej samej jak platforma na której gramy - to bez względu na to ile ma postów hasło powinien dostać. I jak prosi to można mu je wysłać na PW.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
65%
277/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 23:44
glory glory man united, Ja wysłałem na maila stormlightowi hasło
stormlight, przepraszam. Moja i Grzecha wina - hasło nie poszło mailem :/.
Nie ma sprawy, rozumiem i wybaczam
glory glory man united napisał/a:
Jedna proźba do wszystkich co mają hasło na przyszłość - jeśli ktoś o nie prosi i mówi, że nie dostał - kliknijcie w jego profil. Jeśli należy do grupy o nazwie takiej samej jak platforma na której gramy - to bez względu na to ile ma postów hasło powinien dostać. I jak prosi to można mu je wysłać na PW.
Jeden z kolegów forum'owych dokładnie tak postąpił, za co mu dziękuję. A kto to był to już nie zdradzę
HU
Stacki 26K Sebola, u mnie 14K
blindy 600/1200
Dostaje KK
podbijam do 2400, Sebola Call
flop
T8T
za pule ok 5K z ante bylo, Sebola allin ja call
Sebola pokazuje 87
turn 7
river 7
Ale i tak
Graty Sebola, ale wczorajsze piaki o niebylo HU i nie na taka wage zebys takim bad beatem sie odgrywal
Ja dzisiaj 4 miejsce, co tez w sumie cieszy W koncowce zabraklo szczescia, GrzesVP, po prostu mnie wykonczyles i zabrales caly moj stack Szkoda tego AQ vs AT, mimo to dobry turniej
Gratulacje dla zwyciezcy - Sebola od poczatku szedles jak burza
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
No wybaczcie - ja dziś byłem jak to ja nazywam "NAZNACZONY"i byłbym totalnym fishem gdybym tego nie wykorzystał. Karta szła - od czasu do czasu trafiałem - dzieki temu mogłem grać moją ulubioną taktyką i często blefowałem. Mazak chyba będzie to pamiętał - fakt raz trafiłem i mając 44 na ręce dostałem flopa 4QQ - ale również sprzedałem mu dwa duże blefy, których nie odważył się sprawdzić.
Ogólnie z pocketów przez cały turniej to miałem po jednym razie QQ, JJ, 99, 77, 55 i 44 - ale za to we właściwych momentach.
Koniec turnieju to samo szczęście - najpierw moje JJ na QQ wheenego i wygrywam kolorem - a pozniej opisana sytuacja przez Grzesia - screen u mnie na blogu
Dzieki za gre
Everest 24.JPG
Plik ściągnięto 1231 raz(y) 18,83 KB
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 09:50
Oj nie bardzo, adi
Przy 6ciu pozostałych w grze, gra naprawdę się zacieśniła mocno. I bardzo wydłużyła. Także polecam ewentualnie przychodzić po godzinie, jak odpadną narwańcy.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum