Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 14:43
Sebola napisał/a:
Mazak chyba będzie to pamiętał - fakt raz trafiłem i mając 44 na ręce dostałem flopa 4QQ - ale również sprzedałem mu dwa duże blefy, których nie odważył się sprawdzić.
Bardziej mnie wkurzyło wtedy jak zagrałes z T8 i na flop 88 ci spadło... a ja trafiłem pare A i ci opłaciłem... Ale tak to bywa...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Poziom: 37 HP
7%
283/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 15:31
mazak, Prosze Cie Ty od razu powinienes odpasc....
flop 239 a Ty call allina z 56 miales jescze draw do koloru ale turn 8 river 7 .... LOL
Pozniej call za 10bb z 89s i tez kolor dostales...
Juz nie mysle o tym ale wczoraj bylem wkurzony... na Te Twoje zagrania
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 16:16
Oskarek napisał/a:
flop 239 a Ty call allina z 56 miales jescze draw do koloru ale turn 8 river 7 .... LOL
Pozniej call za 10bb z 89s i tez kolor dostales...
zastanów sie nad swoja gra... sprawdziłes mojego allina po flopie ze swoim monsterem A3!!! więc czego tu oczekiwałeś? druga mizerna para - ja gralem pre flop raise i allin po flopie - wiec moglem mieć top pair, over pair lub FD... a ze sie strit ulozyl? jedna do koloru mogla by wystarczyc...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Poziom: 37 HP
7%
283/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 16:21
mazak, zagralem tak bo wiem ze nie trafiles i dlatego zagralem tak z A3 jakby CI ten kolor doszedł ok spoko ale taki strit... omg nawet jakby 4 spadla do strita ok xD
mazak, zagralem tak bo wiem ze nie trafiles i dlatego zagralem tak z A3 jakby CI ten kolor doszedł ok spoko ale taki strit... omg nawet jakby 4 spadla do strita ok xD
z 56s na flopie 239 (flush draw) vs Twoje A3 to przeciez on mial wieksze szanse Nie wiem co w tym dziwnego, ze jednak COS mu doszlo
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum