Oo, Milo widziedz ten turek w ofercie Na razie nie widze go w lobby. Komu przeslac screen z premia? I czy nalezy mi sie dostep, skoro wpisalem kod, ale niestety go nie wykorzystalem?
Turnieju jak nie bylo, tak nie ma w lobby. Ale ja z innym zapytaniem: czy w tym freerollu bedzie wyrzucac sit-outowcow tak, jak ma to miejsce w innych turniejach? (szszszkurde mol, tak sie napalalem na ten turek, a jutro jak na zlosc zajecia do 20 mi wypadaja :/)
Poziom: 9 HP
1%
1/193
MP
100%
92/92
EXP
30%
6/20
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 14:47
cerdo, turniej jest za tydzień
w freerollach zawsze wyrzuca
chciałbym wziąść udział ale jestem zarejestrowany nie z tego banera:( i co teraz ??
Nie możesz wziąść udziału tylko ewentualnie wziąć
I nie zadawaj głupich pytań jeśli w pierwszym poście masz jasno podane, kto może wziąć udział w tym turnieju!
Witam,
przed chwila sie zarejestrowalem uzywajac linka podanego w temacie, ale nigdzie nie bylo pola do wpisania kodu, wiec nic nie wpisalem,
Czy bede mogl wziasc udzial w tym turnieju jakos ??
a ja mam inne pytanie rejestrowałem się z forumowego banera w czerwcu skan wysłałem wcześniej czy mam wysyłać jeszcze raz rozumiem ze hasła można spodziewać się na email tak ?
w tym miesiącu są dni otwarte i jest to nieobowiązkowe, ale jak w kolejnych chcesz brać udział musisz zarejestrować się wpisując podany powyżej kod przy rejestracji bądź być aktywnym na forum...
w tym miesiącu są dni otwarte i jest to nieobowiązkowe, ale jak w kolejnych chcesz brać udział musisz zarejestrować się wpisując podany powyżej kod przy rejestracji bądź być aktywnym na forum...[/quote]
Zarejsterowalem sie z banera ale kodu nie wpisalem nie weim gdzie co mam teraz zrobic?
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 19:20
200+ osób ??!! Tego jeszcze w naszych turniejach nie widziałem
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum