Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 00:57
adicegla - Glory 2:1
Nie da się wygrać jak przeciwnik na blindach 100/200 i równych stackach reriseuje moje QQ z 62 i trafia tripsa. A dobija mnie TT vs 95.... Cholerne karty :/
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Szczególnie w pierwszych dwóch partiach było widać, że Glory grał dwa HU na raz
(albo więcej?). Dopiero jak skupił się tylko na mnie to się zaczęło dziać...
Cały pojedynek trwał 1h i 10min, więc jak dla mnie strasznie długo!
Za trzecią partię serdecznie Cię przepraszam Glory, bo strasznie przyfarciłem, ale
już brakowało mi sił i koncentracji, tak więc nie miej mi za złe...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 01:03
dwa hu i i trzy stoly cash
Spox, nie mam pretensji bo to tylko karty. Choc niektore Twoje call all in (AK vs KT i AA vs TJ) zrzucily mnie z nog. Ale widocznie taka metoda - probowac az sie w koncu lepsza reke polamie
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 08:56
glory glory man united napisał/a:
Choc niektore Twoje call all in (AK vs KT i AA vs TJ) zrzucily mnie z nog.
A to pisałeś mu że masz AK czy AA i cię callował?? Bo gdyby wiedział i callował to rzeczywiście... Ale tak poważniej to tak jak mi gregsan napisał w momencie kiedy z 25 łamał mi moje Q5 callując moje bety i reraisy przy flopie Q24... "niewiedziałem że masz Q..." i na river dostał tripsa... Może trzeba więc zacząć pisać co się ma:)
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
SithJarr było trzeba nie kozaczyć mi na gg to bym się tak nie spiął na to hu A do tego za bardzo chciałeś mi na początku pojedynku udowodnić że agresor z Ciebie A ja jestem zadowolony z gry 15 minut i po sprawie
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Siwy-JazZ - quo87 0-2
Obaj gracze świezo po pracy, zmeczenie daje znaki, gra senna. Mocna agresja z mojej strony daje popalic spiacemu siwemu
I na koncu:
8719quo: dzieki za gre
Siwy-JazZ: prosze cie bardzo
hehe
_________________ All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing
Ani psycho ani Oziris nie wystąpili z prośbą o walkower nie ma również informacji na temat przełożenia terminu. Mecz zostaje zweryfikowany jako nie rozegrany i nie zostanie uwzględniony w tabeli. Termin kolejki to 04.05 - 07.05 dzisiaj jest 15 nie przyjmuję żadnych tłumaczeń.
Oskarek_89 - grzegorzvp 0-2
walkower zostaje przyznany grzegorzowi gdyż Oskarek nie wyraził chęci rozegrania pojedynku.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum