Platforma: TonyG Poker - http://banner.tonygpoker....rofile=netpokpm (SPECJALNY BONUS KOD: netpokpm)
Rodzaj Gry: Texas Holdem NL (z re-buy)
Wpisowe: Turniej darmnowy. Wymagana rejestracja z naszych linków oraz nadesłanie zgłoszenia do udziału w turnieju zgodne ze wskazówkami zawartymi w dziale "Gdzie Gramy?"
Pula na nagrody: $150
Min. Liczba Graczy: 20
Max. Liczba Graczy: 200
Re-buy / Add-on: $1 / $1 (do pierwszej przerwy)
Żetony na start / tempo gry: 1500 / 10 min. na level
Start turnieju: 12 Listopad 2007, godzina 21:15
Turniej jest widoczny w Lobby TonyG Poker - by się zarejestrować należy wejść w zakładke "Scheduled Tournaments", następnie "Freerolls", tu wybrać turniej o nazwie Polska Liga netPokera i się zarejestrować. W turnieju może wziąść udział maksymalnie 200 graczy - więc nie zwlekaj i zarejestruj się już dziś!
Ostatnio zmieniony przez mazak Pon Sty 21, 2008 16:00, w całości zmieniany 3 razy
Witam
2 czy 3 dni temu zalozylem konto na tonyg i wyslalem do Was prosbe o dopisanie do listy graczy ale jak do tej pory sie tam nie widze Co mam zrobic bo chcialbym zdazyc z rejestracja przed poniedzialkiem...
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 15:52
sama rejestracje do turnieju wykonujesz sam - jesli do poniedzialku nie nadal nie ebdziesz mogl sie zalogowac do turnieju podaj swoj login - ok 13:00 bede wysylal te loginy do nich i zapewne wieczorem juz na 100% bedzie mozliwa rejestracja do turnieju
Jutro pewnie bede w domu ok 15 wiec wole podac Ci juz teraz nick... na tonyg moj login to: TGR70588722, a chcialbym grać pod nickiem: sc0b
Z gory dzieki
Co Wy z tymi AA?? Ja też nie miałem ani razu , a za to miałem trzy razy 99, które mi szczęście przyniosły Grunt to właśnie wyczucie silnej karty u przeciwnika czyli gf -ja mam z tym niestety często problemy, choć dziś się udało - pozdrawiam wszystkich i dzieki za grę - wstyd się przyznać ale to był mój pierwszy raz ... w lidze
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 23:56
ja rowniez dzis zadebiutowalem w lidze, bardzo fajny kameralny turniej ale jeszcze nie widzialem tak ostroznych playerow . w finale nie mialem szans z seba ale 2 miejsce na poczatek to niezle.
P.S. raz mialem na lapie AA; 2xBB i oczywiscie wszyscy fold :/
To że niemal wszyscy grali pasywnie wynika z jednego faktu, było 27 graczy z czego 10 sit-ów, a od 15-ego były płatne i nikt nie chciał być tym który się nie załapie.
A więc niezdecydowani, naprawdę wiele nie trzeba aby zgarnąć cash w tym turnieju - rejestrować się z linków które mazak zapodał i powalczmy w takiej liczbie jak w lide na CD.
_________________ ... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..
A ja po dlugiej nie obecnosci powrocilem do gry w turnieju druzynowym w bardzo dobrym stylu, trzecie miejsce uwazam za bardzo dobrze moglo by byc lepiej ale tym razem dalem sie zlapac sebolowi raz a potem poniosly mnie jzu emocje bo chcialem jak najszybciej odrobic. Graty dla zwyciescy.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum