...tak gwoli ścisłości...
Nie chce mi się nic pisać o tym pojedynku, bo zachowałem sie znowu tak jak
w meczu z Siwym, czyli nie chciałem uwierzyć w mocne układy Sitha i bez sensu wchodziłem w podbicia, albo blefowałem jak idiota... ech...
moge tylko powiedziec ze mam satysfakcję bowiem w pierwszej połowie dałem rywalowi POKAZ POKERA
w drugiej bardzo szybko ( 2 grywalna reka tej partii) z 66 poszłem na całość
a w dogrywce przeciwnik pokazał mi miejsce w szeregu
partia pierwsza dla gloryego - ja raisuje z reka z potencjalem T6, glory rozsadnie sprawdza z 65.
flop T96, glory sprawdza moj raise. turn 5. glory reraisuje moj raise na co dostaje all in. sprawdza. river - magiczna 5
partia druga - na poczatku przycisnalem gloryego agresja, stack mu stopnial o kilkaset. ostatnie rozdanie flop Jxx. glory AJ, ja JJ na rece. all iny.
partia trzecia - znowu zbudowana na poczatku przeze mnie lekka przewaga. flop QJ3. ja QJ, glory AQ.
jedno musze przyznac - tak porzadnego i poprawnego pokera jak u gloryego to dawno nie widzialem! dzieki za gre!
_________________ TO NIC, ŻE DŁUGI JEST MARSZ,
SŁOŃCE OSUSZY TWARZ,
IDZIESZ I LICZYSZ NABOJE-OSTATNIE TRZY,
I NIE CHYBISZ JUŻ-TO WIESZ.
Ja to lige juz totalnie odpszuczam ;/ Tzn gram ale ciagle 0-2 to smieszne az jest
Jedno jest dobre skoro teraz tak przegrywam to moze w pucharze wygram
1 etap moje TT na AK sie utrzymało
2 etap nacinka 88 na KK i remis
3 etap soft podkrecony podemnie ale maczek stary wyga niedał sie wyrolować. 6 razy dostałem KK !!! i nie wszedł nawet w lekkie podbicie a kiedy dostałem AA połamał je QJ.
No cóż moja druzyna stacza sie na dno i nawet sedziowie juz niepomagaja
Chyba będzie powoli trzeba w związku z brakiem sponsora rozwiązać druzyne zaraz po sezonie ;/
Smieszne mecze, pierwszy mecz mial cale 1 rozdanie, risy przed floopem z A4 moim i re raise z KK bartka. Na floopie AAx to bety poszly turn Q i all iny river x czyli 0-1 dla mnie.
Drugi mecz tez smieszny ATs barthka nie dal rady mojemu K4o bo dozbieralem strita (to mial byc bleff)
Ostatni mecz to glownie set 666 moj na poczatek i przewaga juz zostala do konca.
_________________ All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing
Smieszne mecze, pierwszy mecz mial cale 1 rozdanie, risy przed floopem z A4 moim i re raise z KK bartka. Na floopie AAx to bety poszly turn Q i all iny river x czyli 0-1 dla mnie.
Drugi mecz tez smieszny ATs barthka nie dal rady mojemu K4o bo dozbieralem strita (to mial byc bleff)
Ostatni mecz to glownie set 666 moj na poczatek i przewaga juz zostala do konca.
Nie rozumiem... To powinno być chyba 3:0 dla ciebie, którego seta przegrałeś - podałeś decydujące rozdania, czy jak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum