Co do turka to udało się go wygrać, w trakcie dwukrotnie padło całe ipoker. Powróciło do gry coś 4/7, mimo to i tak ci którzy nie mieli ochoty powrotu zajęli 2,3 miejsce. Nawet GrzesVP caly turek na sitoucie rozegrał i znalazł się w kasie, coś ala Slodziak
Właśnie miałem pisać ze struktura idealna by na sit oucie dojechać do kasy
Niestety miałem turniej w darta i nie mogłem zagrać, ale może to i lepiej bo bym pewnie szybko odpadł
Co do struktury to jest ona idealna, ze względu na że aby zagrać w tym turnieju wystarczy 250fpp, wiec jest to turniej dla nowicjuszy więc niech mają większe szanse.
KoJack ty w zamian dostajesz kase z promocji 5$ za 1k fpp
nie no poważnie uważacie, że struktura jest ok ? jakby grało 5 osób to 5 płatnych ? ja przy 10 os upierałbym się jednak przy tych 3 płatnych 50 30 20 , zapewni wyższy poziom, przynajmniej taką chciałbym mieć nadzieję 20$ to na imprezę z dobrą wódką starczy,ale jak tam chcecie
ale druga sprawa to jest kwestia tego padniętego ipokera równiótko w przerwie, jak nas było jeszcze 7 os,wywaliło wszystkich,część odpuściła całkiem, mnie się udało wbić gdzieś po 20 minutach jak miałem 1,5 BB także całą ideę naszego niedzielnego turka w łeb wzięli. Wiadomo , chili się będzie zarzekać, że nie ich wina i że przecież kasa wypłacona dla pierwszej 5tki, ale ja mimo wszystko, że jestem cięty na te ich ciągłe rozłączenia od 5 miesięcy byłbym za tym, żeby jednak wyegzekwować jakąś rekompensatę za te niedogodności. Nie chodzi mi tu o pieniądze akurat, ale skoro już poświęcam niedzielny wieczór coby sobie zagrać no to k@#$a szlag mnie trafia jak poraz n-ty sypie się to gówno a oni dalej nic z tym nie robią. Nie wiem coby się tam w tym Ipokerze musiało stać żeby się wreszcie ogarnęli, a swoją drogą dziwię się, że Chili zwyczajnie też ma na to wszystko wyjebane i zwyczajnie mają w dupie graczy, a ja głupi tylko ze względu na dobre rb i naszą promkę ciągle do nich wracam choć już sobie z 10 razy obiecywałem, że nigdy więcej dopóki nie będzie nowego softu... ech
nie no poważnie uważacie, że struktura jest ok ? jakby grało 5 osób to 5 płatnych ? ja przy 10 os upierałbym się jednak przy tych 3 płatnych 50 30 20 , zapewni wyższy poziom, przynajmniej taką chciałbym mieć nadzieję
Struktura ma wpływ na poziom ?
Jak byś mógł, to wyjaśnij skąd taka teoria.
Moim zdaniem jest OK.
Taki turek to pewna forma premii za grę na danym roomie.
Może nie jest jakaś oszałamiająca pula.
Ale zawsze coś.
Kilka $ dodatkowo to miły akcent.
Dlaczego ograniczać liczbę graczy którzy je dostaną ?.
_________________ Dla żony na waciki,
Dla dzieci na nowe zabawki,
dla siebie ..???.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum