Zapraszamy na nasz pierwszy (z czterech) turniej nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Stage 1
Wpisowe: 0$
Pula nagród: 100$ + punkty
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja już otwarta.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Dwóch najlepszych graczy klasyfikaci generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówki na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Wszyscy członkowie grupy Gracze i Elitarni Pokerzyści znajdą je w ukrytym dziale.
W turnieju mogą zagrać również wszystkie osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera - wystarczy w tym wątku podając swoją nazwę ekranową (alias) z Party Poker i datę rejestracji w Party Poker, by po pomyślniej weryfikacji otrzymać hasło.
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 97 Skąd: Świnoujście
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 15:41
kancik2006 napisał/a:
Witam mam problem z hasłem obojetnie jakie wpisuje pokazuje mi że jest niepoprawne
Mysle, ze chodzi o problem przy zarejestrowaniu, a nie przy logowaniu. Jak bys dobrze przyczytał, to hasło musi zawierac male jak i wielkie litery, cyfry jak i litery, oraz byc odpowiednio dlugie, a wiec pewnie ktorys z tych warunkow nie zostal u ciebie spelniony. Stawiam, ze nie uzyles malych i wielkich liter.
jak aktywować konto na pieniądze w Party poker , bo mam problem z zarejestrowaniem się do turka. Wyskakuje okienko że muszę aktywować konto na prawdziwe pieniądze ,ale jak??
_________________ Nie ma pewniaków,są tylko typy wielce prawdopodobne...
Do mnie przyszedł taki angielski ale w sumie o to samo chodzi co tomziolo podał:P
Dear GrzegorzT3,
You are invited to take part in an exclusive promotion dedicated to PokerKings.
There is a series of 4tournaments you can take part to, every Wednesday for the next four weeks, where you can win a share of the weekly prizes and at the end of the competition, based on the results, you get one of the 2 entries in our $300,000 Guaranteed Tournament.
Join now in the first tournament:
Tournament name: PokerKings Stage 1
Tournament buy-in: Freeroll
Prizepool: $100
Date: February 17th, 2010
Time: 20.00 CET
Password: ********
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum