Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 14 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 986 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:31
sh4 napisał/a:
mnie yerzy wykopał z turka. na moj bet odpowiedzial allinem, moje 99 sv chyba KT wyglądało na flopie dobrze, ale turn i river runner runner str8 i koniec
AT , i sorki za te zagranie ale już bylem wkurzony na tą gre, i myślałem że chcesz ukraść blindy. Ty miałeś chyba JJ wtedy i na turnie jeszcze jeden ci doszedł.
_________________ Jebać RIVER!!!!!!!!!!!!!!!! i stare baby
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1471 Skąd: Catalunya
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:48
Hmmm a mnie szło całkiem nieźle, nawet chyba wywaliłem jedną osobę (pewnie fishowo, ale cóż:P) dopóki mój all in na flopie z over parą 9 nie został sprawdzony przez Q3.... gdzie na riverze spadła dama, no i zostało nie wiele żetonów w następnym rozdaniu Ax no i poszło
niestety, nie raz można fishowo wygrać, a nie raz przegrać
68 osób to niska frekwencja? :P Myślę, że całkiem nieźle, mam nadzieję, że w turniejach z BI będzie średnia powyżej 25 osób i pokarzemy, że możemy ;) Ja w tym turnieju masę szczęścia i dobrych kart w końcówce i 4 miejsce :D
Czy osoby które miały dostęp do hasła (Elitarni, Gracze) i nie zagrały mogą napisać chociaż dlaczego ?
Ja zwyczajnie zapomniałem o 20:45 przypomniało mi sie, że dzisiaj ten turniej na Party... choc nie mam konta z bannera, to depozyt jednak kiedyś robiłem, wiec tu nie ma problemu.
choć z drugiej strony jesli gralo 68 osób to też w sumie nie jest tak źle.
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 11:45
68 we freerolllu 100$ to jednak słabo. Samych Elitarnych mamy przecież na forum ponad 100 osób!
W Marcu zaczynamy akcję promocyjną i robimy "Dni otwarte" na forum. Spróbujemy nieco innego podejścia, przez miesiąc wszystkie nasze hasła będą podawane na forum publicznie.
Nie tylko by zwiększyć frekwencję, ale by przede wszystkim przyzwyczaić do gry jak najwięcej osób i wzmóc w nich chęć przekroczenia magicznej bariery 100 postów.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 12:01
Co też może znacznie obniżyć poziom gry w tych turniejach, gdy będą mogli grać ludzie którzy nawet chwili nie poświęcają na forum a co dopiero inne rzeczy dot pokera.
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 12:56
Myślę że mogłoby to zdać egzamin w wypadku gier z chociaż minimalnym buy-inem. Bo nie w każdym pokerroomie trzeba wpłacić kasę żeby zagrać nawet we freerollu (tak jak to jest na party)
Jest to niezły pomysł ale jak zawsze ma swoje plusy i minusy. Może przy wysokiej liczbie graczy jak prawdopodobnie się pojawi po dniach otwartych, rozkład procentowy nagród jakoś zmienic. Chociaż przy takiej liczbie graczy bedzie sie tez liczyc szczęście
hehe w Jeśli będą dni otwarte to hasła na pewno wydostaną się po za forum i turek straci na atrakcyjności i poziomie.Bo już nikomu nie będzie się opłacało grać freerolla na unibecie w 300 osób o 50 euro.A hasła zaczną wyciekać na inne fora i można śmiało twierdzić że przez miesiąc w turniejach będzie grało powyżej 300 osób a po tem tyle samo co teraz bo ludzie będą myśleć że tu cały czas taka frekwencja i turek będzie dla nich mało opłacalny.pozdro
ja tam juz sie przygotowalem ze w marcu biore wolne od takich turkow, jedynie mam nadzieje ze hasla z aktualnych lig ktore sa w polowie nie trafia w swiat
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 18:52
ja niestety nie miałem opcji bo nie posiadałem konta ale już w środę screen będzie na pewno...brakuje też screena z 3 rundy unibetu... ale nikt się nie zgłasza może napisać do supportu żeby dali listę???
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum