adicegla1 (okazało się, że konto już tam mam, więc tylko musiałem zmienić hasło, bo
nie pamiętałem jakie miałem) - jest możliwość przypisania pod forum?
Ja też bym zagrał, jak ta czwórka powyżej
ale nie mogę bo Party Poker każe mi aktywować konto bym mógł grać na pieniądze.
A jedyną drogą jest wpłata funduszy i co z tego, że jest to freeroll.
Swoją drogą konto założyłem dawno temu i grałem już wielokrotnie i nie było problemów.
heh dawno tak szybko turnieju nie skończyłem. Pierwsza ręka, moje QQ vs AK i poszły all in, oczywiście musiał as dojść a później to i król nawet jeszcze
Takiej serii nie miałem w całej karierze.
99 / 99 / AA / xx / KK / AA
Na 6 rozdań pod rząd miałem 3 razy wysokie pary i 2 razy średnie
Większość podbić niestety wystraszyła graczy, oprócz ostatniej pary asów którą przegrałem z A4s LogiCo999
i później już nic nie przychodzi
Obecnie na 15miejscu na 18 graczy
Ja rozumiem, ze to free, ale niektórzy mnie zalamali...
Suchyziom jak mozna...?
Pokazałeś słabość pre-flop, a później ostre bety. Wiedziałem że blefujesz, nie mogłem tego zrzucić Zresztą cały turek tak chciałeś grać i zrobiłeś sobie taką opinię na stole, więc się nie dziw.
Ja turek kończę na 8 miejscu. Mogło być nieco lepiej gdyby nie pech po którym straciłem 3/4 stacka i już się nie podniosłem.
Ja rozumiem, ze to free, ale niektórzy mnie zalamali...
Suchyziom jak mozna...?
Pokazałeś słabość pre-flop, a później ostre bety. Wiedziałem że blefujesz, nie mogłem tego zrzucić Zresztą cały turek tak chciałeś grać i zrobiłeś sobie taką opinię na stole, więc się nie dziw.
Ja turek kończę na 8 miejscu. Mogło być nieco lepiej gdyby nie pech po którym straciłem 3/4 stacka i już się nie podniosłem.
Miałem tez na mysli wczesniejsze twoje zagrania...
ale mniejsza z tym, nastepnym razem nie odpuszcze...
Od początku grałem dość agresywnie z szerokim zakresem bo grałem równocześnie turek na chili. Inni też nie grzeszyli poprawą grą więc nie było sensu przyjmować specjalnych strategii. Później zmieniłem styl gry i to się odwróciło przeciwko mnie.
A wracając do tego rozdania, nie pamiętam dokładnie, ale te bety po flopie były jakieś takie mdłe. Gdybyś zagrał mocniej na pewno bym zrzucił, a tak było widać że chcesz mnie wyrzucić z rozdania ale boisz się poświęcić wszystkie żetony.
mnie yerzy wykopał z turka. na moj bet odpowiedzial allinem, moje 99 sv chyba KT wyglądało na flopie dobrze, ale turn i river runner runner str8 i koniec
_________________ "Tight early, standard play midway, and taking risk at the final table is a proven winner in MTT"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum