Pokerkings
FAQ |  Użytkownicy |  Grupy |  Rejestracja |  Zaloguj

Ogłoszenie 

Witaj na forum PokerKingsPL!

Nasze prywatne turnieje w tym tygodniu tylko dla forumowiczów:

30/08 godzina 21:00 - Unibet, 50 eur freeroll
02/09 godzina 21:35 - ParadisePoker, 50 eur freeroll
05/09 godzina 21:00HeyPoker,freeroll, 1,1$ rebuy 1h, 75$ dodane

Poprzedni temat «» Następny temat
100% bonusu do $400 w LuckyAcePoker
Autor Wiadomość
mazak 

Zaproszone osoby: 21
  Wysłany: Sro Mar 19, 2008 17:08   100% bonusu do $400 w LuckyAcePoker

Kliknij tu by zarejestrować się w LuckyAcePoker

Miło mi poinformować o naszej nowej promocji w LuckyAcePoker ( korzystają z tego samego oprogramowania co Pacific Poker )

-> 100% bonusu do kwoty $400 w LuckyAcePoker <-

25% Kwoty bonusu pojawia się natychmiast po dokonaniu pierwszej wpłaty! 75% kwoty bonusu wyrabiamy, uwalaniamy poprzez grę w LuckyAcePoker

-> Za Darmo - POKERBILITY ODDS KALKULATOR <-

Aby otrzymać darmową wersje oprogramowania POKERBILITY należy: 1. Zarejestrować się w Luckyacepoker; 2. Dokonać pierwszego depozytu i rozpocząć grę; 3. Wejść na www.pokerbility.com/luckyacepoker i wypełnić formularz zgłoszeniowy podając swoją nazwę użytkownika i adres email w luckyacepoker!

Opis rejestracji:

1. Klikamy tu w link - www.luckyacepoker.com/EN/default.aspx?aff=984243 lub jeden z naszych banerów ...
2. Klikamy Download - pobierami i instalujemy soft luckyacepoker ...
3. Uruchamiamy Pokera i rejestrujemy się ...

lub

1. Klikamy tu w link - www.luckyacepoker.com/bonus ...
2. Wpisujemy kod - kingpl - nastepnie klikamy buton ponizej GET BONUS/PLAY NOW ...
3. Klikamy Download - pobierami i instalujemy soft luckyacepoker ...
4. Uruchamiamy Pokera i rejestrujemy się ...

Mam nadzieje że cały proces będzie przebiegał u wszytskich bezproblemowo bo to ważne by w przyszłosci móc rownież grywać w naszych specjalnych turniejach organizowanych na tej właśnie platformie :)

Regulamin Promocji:
1. Rejestrujemy się w LuckyAcePoker klikając w jeden z naszych banerów.
2. Dokonujemy pierwszego depozytu w dowolnej kwocie, bonus w wysokości 25% kwoty od depozytu pojawia się natychmiast na naszym koncie.
3. Pozostała kwote bonusa uwalnia się poprzez grę stolikową jak i turniejową - 14 Comp Points jest potrzebne na uwolnienie 1$ bonusu.
4. Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.

INFORMACJE O TURNIEJACH SPECJALNIE PRZYGOTOWANYCH DLA GRACZY REJESTRUJĄCYCH SIĘ Z NASZEGO FRORUM - SPRAWDŹ SZCZEGÓŁY

Kliknij tu by zarejestrować się w LuckyAcePoker
Ostatnio zmieniony przez glory glory man united Czw Lut 11, 2010 15:11, w całości zmieniany 17 razy  

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 53
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 00:51   

Zachęcam do rejestracji poziom graczy jest naprawdę na bardzo niskim poziomie... A soft jest taki jak na pacific więc bardzo przyjazny do tego warunki promocji banalne ;)

Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj

Pablo Muchettii 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 01:51   

Super info - wplacilem 200$ i dostalem odrazu darmowe 50$ - wyrobienie obrotu to rowniez nic trudnego - namawiam wszystkich bonusowiczow do skorzystania.

mazak 

Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 22:44   

Teraz bonus jeszcze lepszy - 100% do $400

Szczegóły w głównym poście wątku!

zaba1_7 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 12:13   

witam
jaka jest minimalna wplata ??

mazak 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 12:21   

z tego co mi juz wiadomo minimalna wplata poprzez moneybookers to 50$ ... netellerem mozna mniej - aczkolwiek wszytkich rejestrujacych sie namawiam by wplacali wiecej niz $30 - to jest minimum by pozniej ewentualnie moc zagrac w naszym turku specjalnym ktorego bedziemy mogli zorganizowac po 25 depozytowych rejestracjach - turekbylby z pula 1000$ wpisowym 5$ i tylko dla naszych depozytowych graczy!

zaba1_7 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 12:30   

Aha to wsumie oplaca wplacic wiecej kasy.
A kiedy by byly takie turki (sory ze odchodze od tematu)

mazak 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 12:35   

podejrzewam ze jak cos to w maju... na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi - wiec potrzbne jeszcze min 10 bym mogl zajac sie szczegółami organizacji owego turnieju...

Fransmlks 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 14:48   

mazak napisał/a:
podejrzewam ze jak cos to w maju... na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi - wiec potrzbne jeszcze min 10 bym mogl zajac sie szczegółami organizacji owego turnieju...

Myślę, zę gdyby pojawiła się jakaś pewna informacja o tych turniejach napewno chętnych by nie brakowało, sam nie mam tam konta także napeno założe je z waszego linku i będę już 16 osobą :razz:

zaba1_7 

Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 15:21   

Fransmlks napisał/a:

W sumie było by już 17 bo ja tez był bym chętny

merkucjo

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:34   

Powiedzcie mi jak jest tam z full ringami na poziomach 0,5/1 1/2 w limicie?

radost21 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 13:22   

mazak napisał/a:
na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi

szczerze zachecam do korzystania z oferty >> bardzo przyjemny pokój >> z mozliwościa wyboru twarzyczki wedle upodobań

nie bardzo pamietałem o opcji
mazak napisał/a:
Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.
i przez roztargniecie zleciłem wypłate 10$ (oczywiscie z wygranych funduszy)
pieniadze juz sa na koncie >> a dla mnie istotna informacja >> pokój wiarygodny i WYPŁACALNY >> a ta wiedza jest bardzo istotna - w sytuacji gdy chce sie ugrac troche $-ów. :oops:
zachecam im szybciej dołączycie do gry tym szybciej ruszy FORUMOWY TOUR
mam taką nadzieję :mrgreen:

eBlackberry 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 20:25   

czy to jest na boss medii?

mazak 

Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 22:22   

nie to nie jest na bossmedii - lucky korzysta z oprogramowania pacific poker ...

GrzechuTG 

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:10   

radost21 napisał/a:
mazak napisał/a:
na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi

szczerze zachecam do korzystania z oferty >> bardzo przyjemny pokój >> z mozliwościa wyboru twarzyczki wedle upodobań

nie bardzo pamietałem o opcji
mazak napisał/a:
Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.
i przez roztargniecie zleciłem wypłate 10$ (oczywiscie z wygranych funduszy)
pieniadze juz sa na koncie >> a dla mnie istotna informacja >> pokój wiarygodny i WYPŁACALNY >> a ta wiedza jest bardzo istotna - w sytuacji gdy chce sie ugrac troche $-ów. :oops:
zachecam im szybciej dołączycie do gry tym szybciej ruszy FORUMOWY TOUR
mam taką nadzieję :mrgreen:

musiałeś obrócić już w takim razie że wypłacili Ci kasę bo inaczej raczej by tego nie zrobili no chyba że się pomylili.

radost21 

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:32   

widocznie przy małych kwotach sie mylą
bo obrócic 20x to przy wpłaceniu 55$ daje zakłady za kwote 1100 (no chyba ze to nie o taki "obrót" chodzi)

co nie zmienia faktu ze maja juz mnie w przefitrowanych adresach >> tak wiec liczę na kolejne "pomyłki" w przyszłości >> oby zawsze na moja korzyść :twisted:

apolinary83 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 11:45   

Gdzie mozna spr ile bonusa jeszcze oczekuje i ile trzeba wyrobis pkt? w zakladce cashier widac tylko ile sie zdobylo pkt.

GrzechuTG 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 13:58   

apolinary ile zostało Ci do obrotu nie sprawdzisz nigdzie jak ja tam wyrabiałem to zapytałem poprostu na czacie :) Ten bonus jest cholernie łatwy do wyrobienia mi to zajeło niecałe dwa dni.

GrzechuTG 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 14:00   

radost21 napisał/a:
widocznie przy małych kwotach sie mylą
bo obrócic 20x to przy wpłaceniu 55$ daje zakłady za kwote 1100 (no chyba ze to nie o taki "obrót" chodzi)

co nie zmienia faktu ze maja juz mnie w przefitrowanych adresach >> tak wiec liczę na kolejne "pomyłki" w przyszłości >> oby zawsze na moja korzyść :twisted:

radost tak naprawde to tylko sie wydaje ze to jest dużo obrót na kwotę 1100$ to nie jest wcale tak dużo zobacz grając na stawkach np 0.10/0.20$ wchodząc w 5 zodań masz już 1$ a grasz tam z maks buyinem 20$ więc wejdziesz raz alina już masz 20$ ja tak jak pisałem w poście wyżej wyrobiłem to w dwa dni :)

Sebola 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 23:46   

A ja mam pytanko - o wyrobienie pozostałej części bonusa - czyli te 75% - jest napisane że potrzeba 14 Comp Points do uwolnienia 1$ bonusa - pomijając fakt że jest to według mnie dosyć trudne - to czy to wyrobienie jest ograniczone czasowo do 30 dni?? I czy jest wypłacane dopiero po wyrobieniu całości punktów czy może stopniowo?

Jeśli jest tylko 30 dni i uwalniany jest bonus dopiero po wyrobieniu całości to nie jest to takie łatwe jak pisze Pablo. Trzeba naprawdę przysiąść do gry żeby się zmieścić w czasie - chyba że dorzucić cos do swojego bankrolla i grac naprawdę na wysokich stawkach.

czarnykrupier

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 01:51   

hm gram trzy godziny na stawkach 1/2 i zrobilem 11 punktow a moja gre ciezko nazwac pasywna ale i tak polecam tego pokerka

GrzechuTG 

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 09:06   

Sebol tego nie wiem zapytaj ich na live chat bo jak ja tam grałem to była tylko promocja 25% odrazu i nic więcej wiem że za wyrobienie 100pkt był 1$ co było według mnie przegięciem grałem tam coś ponad tydzień i wyrobiłem 150 tych pkt i dostałem 1.5$ :| Nie wiem mi tam te pkt też wolno leciały ale wam to widzę że jeszcze wolniej lecą nie wiem może odkąd jest ta nowa promocja zmienili coś w tym ale nie wydaje mi się. Albo może wiem dlaczego tak jest bo tutaj się nie dostaje pkt za bierne granie tylko trzeba coś włożyć do puli.

mazak 

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:38   

"The Pending Bonus will be remitted to the player's account in one lump sum as soon as the player has collected 14 Comp Points per every $1 Pending Bonus, all within 30 days of his/her first deposit. "

Więc na wyrobienie bonusa (75% pending bonus) jest 30 dni i trzeba wyrobic całego bo wtedy jest on dodawany do konta.

radost21 

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 13:18   

mazak napisał/a:
Więc na wyrobienie bonusa (75% pending bonus) jest 30 dni i trzeba wyrobic całego bo wtedy jest on dodawany do konta.

dlatego tez >> nie podniecam sie > nie szaleje > nie rzucam sie na głeboką wodę
lepiej miec 200$ ugrane na niskich stawkach (0,25BB) w ciagu miesiaca i 200 pkt
niz 0$ i punkty na pograniczu uwonienia bonusa

zresztą w chwili obecnej bonus od depozytu bliższy uwolnienia mam na innym pokoju
>> a na lucky wystarczy mi dzienny utarg 10$ >> po co sobie głowe punktami zaprzątać :mrgreen:

adramalech

Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 18:17   

Może banalne pytanie ale nigdzie się nie doczytałem...
Własny depozyt można wypłacić przed wymaganym obrotem bez straty bonusu?

Odpowiedz do tematu