Wysłany: Sro Mar 19, 2008 17:08 100% bonusu do $400 w LuckyAcePoker
Miło mi poinformować o naszej nowej promocji w LuckyAcePoker ( korzystają z tego samego oprogramowania co Pacific Poker )
-> 100% bonusu do kwoty $400 w LuckyAcePoker <-
25% Kwoty bonusu pojawia się natychmiast po dokonaniu pierwszej wpłaty! 75% kwoty bonusu wyrabiamy, uwalaniamy poprzez grę w LuckyAcePoker
-> Za Darmo - POKERBILITY ODDS KALKULATOR <-
Aby otrzymać darmową wersje oprogramowania POKERBILITY należy: 1. Zarejestrować się w Luckyacepoker; 2. Dokonać pierwszego depozytu i rozpocząć grę; 3. Wejść na www.pokerbility.com/luckyacepoker i wypełnić formularz zgłoszeniowy podając swoją nazwę użytkownika i adres email w luckyacepoker!
Opis rejestracji:
1. Klikamy tu w link - www.luckyacepoker.com/EN/default.aspx?aff=984243 lub jeden z naszych banerów ...
2. Klikamy Download - pobierami i instalujemy soft luckyacepoker ...
3. Uruchamiamy Pokera i rejestrujemy się ...
lub
1. Klikamy tu w link - www.luckyacepoker.com/bonus ...
2. Wpisujemy kod - kingpl - nastepnie klikamy buton ponizej GET BONUS/PLAY NOW ...
3. Klikamy Download - pobierami i instalujemy soft luckyacepoker ...
4. Uruchamiamy Pokera i rejestrujemy się ...
Mam nadzieje że cały proces będzie przebiegał u wszytskich bezproblemowo bo to ważne by w przyszłosci móc rownież grywać w naszych specjalnych turniejach organizowanych na tej właśnie platformie
Regulamin Promocji:
1. Rejestrujemy się w LuckyAcePoker klikając w jeden z naszych banerów.
2. Dokonujemy pierwszego depozytu w dowolnej kwocie, bonus w wysokości 25% kwoty od depozytu pojawia się natychmiast na naszym koncie.
3. Pozostała kwote bonusa uwalnia się poprzez grę stolikową jak i turniejową - 14 Comp Points jest potrzebne na uwolnienie 1$ bonusu.
4. Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.
Zachęcam do rejestracji poziom graczy jest naprawdę na bardzo niskim poziomie... A soft jest taki jak na pacific więc bardzo przyjazny do tego warunki promocji banalne
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Super info - wplacilem 200$ i dostalem odrazu darmowe 50$ - wyrobienie obrotu to rowniez nic trudnego - namawiam wszystkich bonusowiczow do skorzystania.
z tego co mi juz wiadomo minimalna wplata poprzez moneybookers to 50$ ... netellerem mozna mniej - aczkolwiek wszytkich rejestrujacych sie namawiam by wplacali wiecej niz $30 - to jest minimum by pozniej ewentualnie moc zagrac w naszym turku specjalnym ktorego bedziemy mogli zorganizowac po 25 depozytowych rejestracjach - turekbylby z pula 1000$ wpisowym 5$ i tylko dla naszych depozytowych graczy!
podejrzewam ze jak cos to w maju... na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi - wiec potrzbne jeszcze min 10 bym mogl zajac sie szczegółami organizacji owego turnieju...
podejrzewam ze jak cos to w maju... na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi - wiec potrzbne jeszcze min 10 bym mogl zajac sie szczegółami organizacji owego turnieju...
Myślę, zę gdyby pojawiła się jakaś pewna informacja o tych turniejach napewno chętnych by nie brakowało, sam nie mam tam konta także napeno założe je z waszego linku i będę już 16 osobą
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Mar 2008 Posty: 645 Skąd: Lublin
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 15:21
Fransmlks napisał/a:
na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi
szczerze zachecam do korzystania z oferty >> bardzo przyjemny pokój >> z mozliwościa wyboru twarzyczki wedle upodobań
nie bardzo pamietałem o opcji
mazak napisał/a:
Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.
i przez roztargniecie zleciłem wypłate 10$ (oczywiscie z wygranych funduszy)
pieniadze juz sa na koncie >> a dla mnie istotna informacja >> pokój wiarygodny i WYPŁACALNY >> a ta wiedza jest bardzo istotna - w sytuacji gdy chce sie ugrac troche $-ów.
zachecam im szybciej dołączycie do gry tym szybciej ruszy FORUMOWY TOUR
mam taką nadzieję
na dzien dzisiejszy jest 15 rejestracji spelniajacych wymogi
szczerze zachecam do korzystania z oferty >> bardzo przyjemny pokój >> z mozliwościa wyboru twarzyczki wedle upodobań
nie bardzo pamietałem o opcji
mazak napisał/a:
Bonusem należy obrócic min. 20x przed próbą dokonania jakiejkolwiek wypłaty.
i przez roztargniecie zleciłem wypłate 10$ (oczywiscie z wygranych funduszy)
pieniadze juz sa na koncie >> a dla mnie istotna informacja >> pokój wiarygodny i WYPŁACALNY >> a ta wiedza jest bardzo istotna - w sytuacji gdy chce sie ugrac troche $-ów.
zachecam im szybciej dołączycie do gry tym szybciej ruszy FORUMOWY TOUR
mam taką nadzieję
musiałeś obrócić już w takim razie że wypłacili Ci kasę bo inaczej raczej by tego nie zrobili no chyba że się pomylili.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
apolinary ile zostało Ci do obrotu nie sprawdzisz nigdzie jak ja tam wyrabiałem to zapytałem poprostu na czacie Ten bonus jest cholernie łatwy do wyrobienia mi to zajeło niecałe dwa dni.
widocznie przy małych kwotach sie mylą
bo obrócic 20x to przy wpłaceniu 55$ daje zakłady za kwote 1100 (no chyba ze to nie o taki "obrót" chodzi)
co nie zmienia faktu ze maja juz mnie w przefitrowanych adresach >> tak wiec liczę na kolejne "pomyłki" w przyszłości >> oby zawsze na moja korzyść
radost tak naprawde to tylko sie wydaje ze to jest dużo obrót na kwotę 1100$ to nie jest wcale tak dużo zobacz grając na stawkach np 0.10/0.20$ wchodząc w 5 zodań masz już 1$ a grasz tam z maks buyinem 20$ więc wejdziesz raz alina już masz 20$ ja tak jak pisałem w poście wyżej wyrobiłem to w dwa dni
A ja mam pytanko - o wyrobienie pozostałej części bonusa - czyli te 75% - jest napisane że potrzeba 14 Comp Points do uwolnienia 1$ bonusa - pomijając fakt że jest to według mnie dosyć trudne - to czy to wyrobienie jest ograniczone czasowo do 30 dni?? I czy jest wypłacane dopiero po wyrobieniu całości punktów czy może stopniowo?
Jeśli jest tylko 30 dni i uwalniany jest bonus dopiero po wyrobieniu całości to nie jest to takie łatwe jak pisze Pablo. Trzeba naprawdę przysiąść do gry żeby się zmieścić w czasie - chyba że dorzucić cos do swojego bankrolla i grac naprawdę na wysokich stawkach.
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Sebol tego nie wiem zapytaj ich na live chat bo jak ja tam grałem to była tylko promocja 25% odrazu i nic więcej wiem że za wyrobienie 100pkt był 1$ co było według mnie przegięciem grałem tam coś ponad tydzień i wyrobiłem 150 tych pkt i dostałem 1.5$ Nie wiem mi tam te pkt też wolno leciały ale wam to widzę że jeszcze wolniej lecą nie wiem może odkąd jest ta nowa promocja zmienili coś w tym ale nie wydaje mi się. Albo może wiem dlaczego tak jest bo tutaj się nie dostaje pkt za bierne granie tylko trzeba coś włożyć do puli.
"The Pending Bonus will be remitted to the player's account in one lump sum as soon as the player has collected 14 Comp Points per every $1 Pending Bonus, all within 30 days of his/her first deposit. "
Więc na wyrobienie bonusa (75% pending bonus) jest 30 dni i trzeba wyrobic całego bo wtedy jest on dodawany do konta.
Więc na wyrobienie bonusa (75% pending bonus) jest 30 dni i trzeba wyrobic całego bo wtedy jest on dodawany do konta.
dlatego tez >> nie podniecam sie > nie szaleje > nie rzucam sie na głeboką wodę
lepiej miec 200$ ugrane na niskich stawkach (0,25BB) w ciagu miesiaca i 200 pkt
niz 0$ i punkty na pograniczu uwonienia bonusa
zresztą w chwili obecnej bonus od depozytu bliższy uwolnienia mam na innym pokoju
>> a na lucky wystarczy mi dzienny utarg 10$ >> po co sobie głowe punktami zaprzątać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz:zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o:bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 3,33 sekund. Zapytań do SQL: 12