Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 08:44
takie pytanie odnosnie wyrabiania tego bonusa.. zeby wyrobic pozostala czesc depozytu (75%) musimy uzbierac 14 punktow za kazdego $, ktory ma byc nam przyznany.. ja akuratnie mam do wyrobienia 2500+ pkt.. i takie pytanie: bedzie to wyplacane jakos w czesciach, czy tylko albo wyrobimy cala kwote i dostajemy all, albo nie dostajemy nic?
obawiam sie ze ta druga opcja i chyba troche szkoda.. nawet nie bede probowal w takim razie tego bonusa wyrabiac..
mam takie pytanie co oznacza ten komunikat, wplacilem kase chcialem pograc a tu caly czas mnie przezucza na sit outa i jak biore ze i'm back next rozdanei i to samo;/ kto mi pomoze Stawiam mu Piwo
W tej wiadomości jest napisane, że będziesz mógł brać udział w grze po przejściu znaczka dealera za Twoją pozycję :P i że to jest jakieś zabezpieczenie przeciwko nieuczciwym zagraniom czy coś ;)
właśnie przeoczyłem wpłaciłem sobie tam część swojego bankrolla i bonusika mi nie dali nawet tych 25%, wy od razu dostaliście czy czekaliście chwile nie wiem może dlatego ze weekend jest czy cos, wie ktoś może?:) zawsze to by było 25% więcej.
przy niektórych nazwach stolików cashowych jest (begginers!)
czy oznacza to, że mogą występować gracze którzy dopiero co się zapisali? Czy jest jakiś okres kiedy można na nich grać
Na razie wchodzę na takie stoliki, bo poziom rzeczywiście nie za wysoki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum