sory za drugi post ale nie widze opcji edycji :/
chodzi mi o to czy trzeba wyrobić cały bonus przed wypłatą czy wystarczy pierwszą jego część obrucić 20x aby wypłacic własny depozyt i dalej go wyrabiać?
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 18:10
by móc dokonać wypłaty bez straty tego bonusa 25% ktory jest dodawany od razu po depozycie trzeba trzeba dokonać wymaganego obrotu... poźniej już można dokonać wpyplaty części środków i wyrabiać dalsza część bonusa
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 07:53
panowie czy Wy możecie jeszcze ściągać soft po wpisaniu tego kodu bo mi wyskoczyło takie coś: LuckyAcePoker.com has decided to cease offering all of its services to customers connecting from your country origin.
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 08:17
u mnie jest wszytsko ok, rowniez ze strony luckyacepoker poki co nie doszly mnie zadne informacje by cos mialo byc nie tak - wiec promocja caly czas jak najbardziej aktualna
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:11
to w koncu jakies dobre info
na 90% moge powiedziec ze nasz specjalny turniej na tej platformie odbedzie sie 25 maja - turniej bedzie z wpisowym 5,5$ oraz rebuy/addon w wysokosci 5$ - dodatkowo do puli bedzie dodane 1000$
wiec jak widzicie bedzie to zdecydowanie najwiekszy turniej organizowany w historii naszego forum i mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie i zostanie osciagnieta frekwencja ktora mnie zadowoli - 50 garczy ...
W turnieju moze zagrac kazdy kto sie zarejestruje z naszych banerow i korzystajac z naszej promocji oraz dokona min. depozytu w wysokosci 30$ ... osoby ktore uzywaja moneybooker musza wplacic min 50$ bowiem takie jest min. dla tej metody...
Dlatego jeszcze raz zachecam i namawiam do rejestracji nawet juz dzis, wtedy na wszelki wypadek zostawiamy min te 5,5$ na koncie gracza by miec na rejestracje do turnieju...
Planujemy by w turnieju bylo placone juz za zajecie 20 miejsca!!!
Jest to najwiekszy sprawdzian dla nas uzytkownikow tego forum - wiec zrobmy wszytsko bysmy my jako wspolorganizatorzy oraz luckyacepoker byli zadowoleni i by na tym jednym turnieju sie nie skonczylo!
Pozdrawiam
Poziom: 37 HP
8%
323/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:45
wow to bedzie od CH... kasy 1000$ + 5$*50 osob to 1250$ to za 1 miejsce bedzie z 400$ jak tylko bede mial kase od razu wplacam
No to ladny turniej sie szykuje ;) jak do tad kasa sie rozmnozyla o kilka dolarow u mnie, a jak tylko wroce z Anglii to polece jeszcze wyzej :P w turnieju takim oczywisicie chetnie wezme udzial :D takie pytanko: a ile osob juz sie z naszego bannera zarejestrowalo i zrobilo depozyt, ze spodziewasz sie okolo 50 osob? :)
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 15:35
na dzis dzien jest ok 20 osob - i nie napisalem ze spodziewam sie - tylko ze liczba 50 graczy by mnie usatysfakcjonowala... przy takim wyniku mozna by uznac turniej za sukces...
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:43
więc juz wszytsko jasne - 1 czerwca odbedzie sie turniej tylko dla naszych graczy (czyli zarejestrowanych za posrednictwem naszych serwisow) z pisowym $5+$0,5 i kwotą $1000 dodana do puli!!!
Więc nie ma na co zwlekać tylko trzeba rejestrować się już dziś!!!
więc juz wszytsko jasne - 1 czerwca odbedzie sie turniej tylko dla naszych graczy (czyli zarejestrowanych za posrednictwem naszych serwisow) z pisowym $5+$0,5 i kwotą $1000 dodana do puli!!!
Więc nie ma na co zwlekać tylko trzeba rejestrować się już dziś!!!
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 15:40
rebuy i addon przez pierwsza godzine ...
co do ilosci graczy - na dzien dzisiejszy jest ok 25 rejestracji - wiec i tylu uprawnionych... osobiscie bym chcial by zagrało z 50 osob - wtedy turniej bedzie mozna uznac za sukces bynajmniej jesli chodzi o mnie jako organizatora...
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 16:45
a wiec tak.. nawstepie wielkie gratki za zorganizowanie turnieju! widze potencjal forum jest bardzo wysoko oceniany przez pokoje pokerowe, skoro juz pierwszy turniej jest taki mocny
po drugie ciesze sie ze to jednak 1szy czerwca a nie 25 maja! mam wtedy turniej live, gdzie jeszcze walcze o mastersa..
i na koniec takie troche kombinowane pytanie.. trzeba dokonac depozytu aby grac? bo $50 to tak malo nie jest i nei wiem czy az tyle dam rade przez mb wplacic.. a zawsze moglbym komus na mb przekazac $20 a ten ktos w samym lucky ace poker przekazal mi te pieniazki bezposrednio od siebie.. (jezeli oczywiscie jest tam taka opcja)..
pytanie kombinowane wiem od biedy uzbieram te $50.. tylko ze akuratnie krucho u mnie z kaska i wolalbym nie wplacac wlasnych srodkow, tlyko z innnych pokerkow powyciagac..
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 16:55
niestety trzeba wplacic min 30$ i miec uzbierane 5 comp points (czyli kilka rozdan na stolikach) - i niestety w przypadku MB minimalny depozyt jest 50$ - netellerem mozna wplacic tylko 30 ...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 13:50
No dobra, to trzeba zacząć ściągać tego Luckyacepokera.
Ogólnie nie podoba mi się że jest taka struktura (re-buy,add-on), liczyłem na freezout Ten turek będzie przypominał Noc żywych trupów
Mam pytanko jak ktoś będzie wykupywał re-buy i add-ony to $$ idą do puli czy pokerroom zabiera sobie prowizję?!?
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 21:14
mazak napisał/a:
zolozenie jest takie ze wpisowe jak i wszelkie rebuy-addon maja isc do puli - a jak bedzie to juz niestety okaze sie w praktyce...
nie no ja sobie tego inaczej nie wyobrazam nie spotkalem sie jeszcze z takim turkiem gdzie rebuy szedl dla pokoju pokerowego.. nei wierze tez aby tutaj tak bylo!
dobra bo nie mam nadzieji na załatwienie tego netellera, (najlepsze jest to że rozmawiałem z gościem i mi powiedział że zaraz do mnie zadzwoni i nic klamczychy jedne )
a więc moje pytanie jaki jest minimalny depozyt poprzez moneybookers do lucky ???
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum