Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:23 1 turniej Mistrzostw Polski
W czwartek o godzinie 20.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe to tylko 5$ + 0.5$, rebuy, a do puli dodajemy token 30$ .
Dodatkowo z wszystkich turniejów (czterech) będzie zliczana klasyfikacja generalna, a najlepszych 3 graczy cyklu otrzyma wejściówki na finał Mistrzostw Polski Everest 17-19 grudnia Kraków. 150 osób powalczy o 200,000 pln. Szacowana wartość wejściówki 1350 pln
Nazwa turnieju to zawsze: "MP PokerKings.pl" - juz powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 12h przed rozpoczęciem turnieju.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screen z wpisaną premią Pkings300
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Elitarni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
mam pytanko od jakiegoś czasu próbuje sciagnac everesta i zalogowac sie z banera ale program mówi ze jest wirus na stronce wiec wyłaczam noda ale i tak komputer tego nie puszcza wie ktos oco kaman?ps.sorki jezeli pisze nie w tych postach
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 12:49
TheBluffPL napisał/a:
acha, czyli liga tylko dla wybranych jednak, szkoda
nie dla wybranych tylko dla wszystkich ktorzy daja cos od siebie dla forum, poza tym nie trzeba byc w niebieskich zeby grac w lidze..
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
acha, czyli liga tylko dla wybranych jednak, szkoda
nie dla wybranych tylko dla wszystkich ktorzy daja cos od siebie dla forum, poza tym nie trzeba byc w niebieskich zeby grac w lidze..
dokładnie trzeba sie chociażby wrzucic z linka na everest i po sprawie
są 4 turnieje wiec jeszcze dacie rade,
PINDUCH napisał/a:
A CO NIKT mi nie pomoze?
a w czym Ci pomóc, w zagraniu w turnieju?
no trzeba otworzyc konto z linku, wpłacic wielokrotnośc $5.5 i po sprawie.
przy dobrych układach z moneybookers to potrwa 15-20 minut z założeniem konta
Czy jeżeli jestem w grupie everest to mogę być spokojny że dostanę hasło?? Czy mam kolejny raz wysyłać screen z kodem premii? Turniej z kategorii "must play" więc nie chciałbym sie jutro niemiło rozczarować.
jakos nie moglem dotrzec bo nie pisalo w glownym oknie ze zostalo wpisane haslo do Everest tylko bylo to z paradise i to mnie zmylilo no problemo aleks juz zarejestrowany i gotowy zeby wygrac dzisiaj turniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum