Mam nadzieje, ze spiegol sie na mnie nie obrazi, ze "odwale" za niego prace Ty sobie spokojnie spij
Standardowo pogrubiona wartość to ilość punktów po pierwszej rundzie, a w nawiasach zapisałem miejsca jakie użytkownicy zajęli, jeśli jest myślnik to znaczy, że w danej rundzie nie załapał się na FT.
PODSUMOWANIE FT: pozostały 2 osoby, które dostały się na FT dziewięć razy (z 9 rozegranych)! Są to: creasy79 oraz Spiegol [liczymy lipiec, sierpień i wrzesień].
A teraz pare slow o samym turnieju Bardzo dlugo gralismy w 5 Widget jako sitout przycial bubble, przepraszam, nie ja Cie wyrzucilem z turnieju Pozostalo 3 graczy, ja siedzialem cicho i czekalem na starcie gigantow, tak sie stalo, wygrywa FanatykPL, zostaje nas dwojka
HU zaczynamy z miazdzaca przewaga Fanatyka O ile sie nie myle bylo to prawie 85k do 15k Powoli udalo mi sie odrabiac straty, 20k, 25k Udalo mi sie pozostac w grze, po riverze A Uzyskuje przewage, ktora potem niweluje przeciwnik i mamy po 50k Jednak starcie Moje dwie pary vs. para A fanatyka daje mi znaczna przewage, a reszta byla juz w zasadzie formalnoscia Fanatyk jednak godnie walczyl do konca, odbudowujac sie z 1,5k do blisko 10 Jednak ostatnie rozdanie Strit vs. Strit, moj jednak wyzszy i zwyciestwo 10 pkt i super pozycja do walki o kolejna walizke
Formula rebuy sprawia, ze turnieje staja sie coraz dluzsze no i 43 zawodnikow.. Nie wiem czy to za sprawa wycieku hasla, czy za spawa kolegow z typow.. Jednak 2,5 godzinny turniej to juz cos
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 09:25
gratulacje asape, widzę że znów atakujesz walizkę, oj Ty a ja znów blisko ale jednak brakło żeby dojść do 3... ale może za tydzień uda się wreszcie wrócić na podium... no i widzę że konradk188 nie wykorzystał szansy moich żetonów i z taką przewagą i tak odpadł 3 to ja nie wiem co tam się działo...
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Nie obrażę się asape ;) dzięki, że mnie wyręczyłeś bo akurat wczoraj nie mogłem śledzić do końca turnieju i bym zrobił podsumowanie dopiero dzisiaj. Tylko się nie przyzwyczajaj! To moje zadanie! :P
Co do turnieju to wczoraj szło mi słabo, dopiero przed samym FT karta trochę lepsza była i podniosłem się do 9k, ale potem co lepsza karta to przeciwnicy pasowali i nic już nie ugrałem, w końcu dostałem A5s i postanowiłem wejść w podbicie kogoś, jak się okazało miałem szczęście w nieszczęściu bo na stole pojawiły się A i 5, ale ktoś dozbierał strita, pokonał moje dwie pary i poleciałem na 9 miejscu ;)
Ale jeszcze się nie poddaje w generalce! Punkty są i straty można nadrobić! :D
Udało się zajac 2 miejsce niemniej , szkoda ze nie pierwsze tymbardziej że aspe w krtycznych momentach ratował turn i river ehh .Ale tj poker , sam mogłem odpaśc wczesniej
gdyby nie kilka fartownych akcji . Turniej zaliczam do udanych i oby tak dalej .
a mnie najbardziej zdenerwowało >> jak ktos na shoutbox napisał ze hasło wyszło
patrze >> rzeczywiscie cos 40kilka osób do 3 płatnych miejsc
i juz wiedziałem ze chyba połoze sie wczesniej spać... bo w koncu na unibecie jeszcze mam za co grać
tak wiec nie było potrzeby GRYSC myszki za wszelką CENĘ
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 234
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 17:04
Gratulacje dla zwycięzcy i całego FT.
Dla mnie turniej w sumie układał się pomyślnie dopóki..... straciłem prawie połowe stocka z QQ musiałem zrzucić po flopie - [A,K,x], później klika niepotrzebnie zrzuconych rąk i jedna przegrana nie pamiętam już z czym. I wkońcy 1 czy 2 partia na FT (miałem najniej żetonów) all in z AK i poległo na Q9 bodajże.
dopoki gralem swoje konsekwentnie to bylem liderem albo drugi potem pozarla mnie zachlannosc i tak sie zaczela huśtawka hyhyhy moglo byc duzo duzo lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum