Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:19
Oziris - Mazak [F6] 0:2
O tym meczu powiem tylko tyle że przebiegał po mojej myśli - żadnych pomyłek sędziów bynajmniej jeśli chodzi o mnie - i alliny kończące zasłużenie wygrywane... W początkowej fazie meczu dałem się wyszaleć rywalowi i stopniowo przejmowałem inicjatywe... Druga połowa to małe wahania ale w opdowiednim momencie jak się okazało odpowiedni call i 44 zgodnie z planem ograły 33...
Dzięki za grę i mam nadzieje że powoli będę zapominał o kompleksie Oziego
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Poziom: 37 HP
7%
283/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 16:31
Gregsan 0-2 Oskarek [F9]
Mam swoj system niektorzy juz wiedza jaki by wygrywac 2-0 nawet bez umiejetnosci xD haha
Ale ja Oczywiscie Umiejetnosci posiadam xD
To co się dzieje ze mną na Heypoker to szkoda gadać - nie wiem od czego to zależy - ale to już liga pokazuje - nie chcę się żalić ale jak w lidze ktoś grając ze mną 2 pojedynki ma 6 razy AA a ja żadnej karty, albo tak jak z grzegorzevp grając super agresywnie i mnóstwo blefując i zdobywając znaczną przewagę - nie mogę go pokonać bo przegrywam kluczowe rozdanie all in preflop - moje 99 na jego 55 to nie da się nic zdziałać.
Dzisiaj z all inów preflop przegrałem z adiceglą A10 na A3, AQ na J10, AJ na K5 czy w dogrywce AJ na 76o Tak nie da się wygrać.
Swoja drogą miałem wrażenie Adi że tak sobie rzucasz all inami w tej dogrywce bo Ci się chyba grac nie chciało hehe - no ale dobrze na tym wyszedłeś Gratuluję
PS. Wykorzystam Twoją taktyke w lidze
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Pierwsza runde zawalilem pierw bylo allin AK vs TT gdzie z 2k spadlem do 1k pozniej odrobilem znowu do 1500 i wkoncu moje TT zostalo postawione na allin ktory przegralem z A8s no i tak sie zakonczyla pierwsza runda w ktorej tomek mnie ogral
druga i trzecia runda to juz moja zawzieta gra nie bede opisywal bo to by bylo za dlugo do pisania wygrywalem za kazdym razem lepsza para z flopa no i tak moge w skrocie podsumowac pojedynek.... nie wierzylem ze sie podniose po pierwszej rundzie w ktorej zawailem
Pierwsza połowa to bardzo dobra gra Alvesa. Od początku uzyskał prowadzenie i nie oddał go aż do przerwy. W drugiej połowie Alves skupił się na obronie i zaczął murować dostęp do własnej bramki. Zwietrzyłem swoją szansę i zacząłem uderzać przy każdej możliwej okazji. Ostatecznie moje 89 utrzymuje się przeciwko 92 gdzie na flopie wpadła 9. Dogrywka wyglądała mniej więcej tak samo jak 2 połowa.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:55
barthek - radost [F2] 2:0
pierwsza partia dosc dluga (doszlismy do blindow 100/200). ale raczej z ciagla moja przewaga (oprocz poczatku partii gdzie bylem w pupie). kilka razy stawialem radosta pod murem i za kazdym razem go przeskakiwal wyrownujac stan posiadania..
w szczegolnosci mowie o tym rozdaniu .. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i kiedy znowu mialem przewage 5:1 w stacku przyparlem radosta jescze mocniej (bylo latwiej bo blindy wzrosly) i stawialem go co rozdanie na allinie.. i tak sie skonczyla pierwsza partia
gratulacje dla przeciwnika za stawianie oporu (swoja droga dodam ze ta partia byla dla mnie wazna z powodu remisowych pkt w tamtej lidze i wyzszej pozycji radosta - mialem cos do udowodnienia)
PS: sorki mazak ze tak pozno - ale obiecywalem ze rozegramy
BARTEK z h w srodku
kosztował mnie w pierwszej rundzie mase nerwów jeszcze zanim rozpoczał sie pojedynek
doszło nawet od tego ze chodzac po domu zaczynałem spiewać
ja pójde górą ja pojde górą a ty doliną...
i nie miałem na mysli tego ze akurat pewnikiem wygram
była to raczej aluzja do naszego na forum mijania
cóż tak to juz jest widac przy róznicy wieku
pojedynek cóż ustawiłem mini stół za mini stawki i wrzuciłem go w kąt monitora
potem niestety okazało sie ze wybrałem własciwe miejsce
i tak z naroznika nijak wyjsc nie umiałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum