Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special (lub prywatne)
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (elitarni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera i ugrali choć 1$ rake. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - wyślij swój alias z Unibet jako PW do Glory Glory Man United - http://www.pokerkings.pl/privmsg.htm?mode=post&u=2
Dodatkowo, z wszystkich turniejów zliczymy klasyfikację końcową i dla najlepszego gracza miesiąca mamy nagrodę dodatkową - ticket do turnieju 25+2,5 EUR .
Dodatkowo co 3 miesiące będziemy nagradzać takim samym ticketem gracza który w tym czasie najwięcej razy dojdzie do top 10 (final table). Bieżący okres: Styczeń-Luty.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
Nie widzę naszego turnieju, nie ma go w lobby czy ja coś mam nie tak z oczami? Jeśli ktoś się zarejestrował to proszę o nakierowanie mnie na miejsce gdzie turniej znaleźć :)
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 08:44
Wahi to dzieki moim zetonikom. Niezle szlo. NAwet bylem o 22:10 drugi ale pozniej trochw sie skrocilem i zel rozegralem rozdanie z Wahim ale tez nie miales za mocnych kart. Sprawdzanie tego bylo ryzykowne no ale... W kazdym razie mnie wyczułeś. GRatulacje wygrania turku i Cieszy ze zetoniki nie poszly na marne. Dzieki za Turek. Do zobaczenia.
_________________ Cóż za różnica, ile posiadasz? Czyż nie ważniejsze, ile Ci brakuje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum