W CZWARTEK o godzinie 20:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło.
Zagrać mogą jedynie osoby które ALBO należą do grupy "Aktywni Pokerzyści", ALBO osoby które zarejestrowały się w Paradise Poker z naszego bannera i podadzą swoje ID (numer!) ze Sportingbet.com celem weryfikacji.
Pula nagród - 50 EUR + czapeczka pokerowa dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Ps. Prosze o podawanie swoich ID do sprawdzenia w tym wątku. Jeśli rejestrowaliście się w bannera - dostaniecie się do odpowiedniej grupy i za każdym razem będziecie już dostawać hasło (bez konieczności kolejnej weryfikacji). Rejestracje widzę z 24h opóźnieniem.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Siwy-JazZ poprosił o hasło 3h po mnie i jest zarejestrowany do turnieju, tymczasem ja nie dostalem zadnej informacji, a mialem nadzieje cos dzisiaj zagrac :/
Oczywiste jest ze wszystko Ci pisze w pierwszym poście, ale Ty sie musisz pytać ... Musisz napisać 100 SENSOWNYCH postów i zostać przyjęty do grupy aktywnych pokerzystów ... Ewentualnie zarejestrować się z banera podanego w pierszym poście tego teamtu ...
_________________ Życie to sztuka wyboru... Więc staraj sie podejmować tylko właściwe decyzje...
Ja dzisiaj 2 miejsce. Cieszę się bo do FT doszedłem z prawie najniższym stackiem. Kilka dobrych rozdań i gdy zostało nas trzech miałem 34k i miałem przewagę o około 17k nad 2 rywalami. Popełniłem błąd sprawdzając all-in Mleksona (jak pomyliłem to sory) i zostało mi już 15k. W końcu zostało nas dwóch. Ja i Mlekson który miał 49k. Dostałem AK więc all-in. Mlekson wchodzi i pokazuje Q6. Na flop i turn nic nam nie doszło a na river oczywiście 6 i koniec mojej gry. Turek bardzo fajny. Wygrała osoba której soft dał dzisiaj prezent, aczkolwiek tak czy inaczej gratulacje
Hehe a nie mówiłem - Mlekson musiał to dziś wygrać. Jak zobaczyłam kilkanaście river które dały mu wygraną (m.in. runner runner strit z Q10 po all inie ze mną) to wiedziałem że musi to dziś wygrać. Tak w ogóle to ciekawe czy jest to ktoś z naszego forum?
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
4 miejscowka nie bylo szans dzis wygrac z fartem bo to napewno nie byly umiejetnosci mlekson bo sprawdzanie z j7 92 itd nie swiadcza o dobrej grze ale paradise lubi takich ludziska niestety
Poziom turnieju byl niestety zenujacy. Szczegolnie gra 2 panow zapadla mi w pamieci, zwyciezcy mleksona i 47enioN. Chlopcy powinni zastanowic sie nad graniem bardziej losowych gier, bo to co oni dzisiaj wyprawiali z pokerem wiele wspolnego nie mialo.
No niestety muszę potwierdzić, bo sam padłem ofiarą (8 miejsce) Mleksona i jego mega farta, gdy sprawdził mojego all-na (TT) z A5os - i już na flopie dwa Asy!!! OMG!
Szczegolnie gra 2 panow zapadla mi w pamieci, zwyciezcy mleksona i 47enioN
Czasami sie gra, bo sie chce, a czasami sie gra,bo sie gra.
Ja mialem farta, nie powiem ze nie, pewnie dla tego ze nie zalezalo mi wczoraj na grze, bo za duzo na glowie mialem w tej chwili, wiec np. sprawdzenie czyjegos allina TT z niczym, bylo mega glupim zagraniem i na codzien bym tego nie sprawdzil, a ze soft byl dla mnie zyczliwy to inna sprawa.
anula10 napisał/a:
Chlopcy powinni zastanowic sie nad graniem bardziej losowych gier, bo to co oni dzisiaj wyprawiali z pokerem wiele wspolnego nie mialo
naprawde przepraszam ze nie gralem tak jak bys tego chcial...
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 13:23
No ciekawa sprawa z tym Mleksonem, nigdy nie widziałem kogoś o podobnym nicku na forum, na początku myślałem że koleś wie co robi sporo blefu który przechodził pokazywanie lepszych układów myślałem że taki jest jego styl gry.
Co pózniej okazało się że blefował prawie zawsze, nie były to przemyślane ataki tylko po prostu losowe momenty gry. (tak to pózniej odebrałem)
Ale jak Sebola powiedział i się tak stało zwycięstwo było mu wczoraj pisane.
Ze swojej gry w sumie jestem zadowolony aczkolwiek ostatnie rozdanie było głupie z mojej strony mianowicie, siedzę na 3 pozycji blindy 400/800 dostaje A 5 chwilę myślałem co zrobić, mój stack 2800 wreszcie podbijam do 1600 (myślę sobie może uda mi się zgarnąć blindy a jeśli nie to w razie czego mam z czym walczyć).
Po czym na pozycji 5 ktoś wchodzi all in, a bodajże na 7 ktoś go sprawdza, zostało mi 1200 i wiedziałem że jestem w sumie z góry przegrany, że obie te osoby mają lepsze układy niż ja i jest duża szansa na posiadanie Asa z konkretniejszym kickerem.
Byłem żywym trupem ale nie potrafiłem spasować już tego i zostać z garścią drobnych u boku choć powinienem tak zrobić.
Zrobił ktoś screena wyników? Miałem audycję w radiu wczoraj i nie mogłem śledzić turnieju, a już nie ma wyników na Paradsie, co dziwne. Z grudniem nie ma problemu, ale nie będzie wyników do stycznia. Prosiłem, by robić screeny, tych co wygrywają lub śledzą turniej do końca...ech...
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
ja screena nie mam, ale zastanawia mnie dzis jedno:
Mialem 0.00€ na koncie Paradise, wczoraj wygralem 8€ za 3 miejsce, dzisiaj loguje sie na paradise a na koncie 7.17€
no ja niestety kubus nie zrobiklem screena bo nawet nie doszly mnei wiesci ze ciebie nie bedzie i ze trzeba bedzie je zrobic proponuje zeby kazdy podal swoja pozycje bo chyba nikt screena nie zrobil
Ja myślałem że screena powinien robić zawsze zwycięzca lub ktoś wyżej rangi jeśli obserwuje turniej. Nie skojarzyłem kim jest Mlekson, ale myślałem że kryje się pod nim ktoś z forum. Ale widocznie Mleksona na forum już nie ma lub nigdy nie było
Moje miejsce: 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum