Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. Nowi użytkownicy mogą rejestrować się w Chili Poker najpóźniej na 24h przed startem turnieju. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W dniu turnieju, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Z 8 turniejów zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Top6 zagra w finale o 1200$. Szczegóły tutaj:
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 20:48
A jeśli już dość dawno rejestrowałem sie na CHili ale z bannera?....jak była promocja o Sylwestra w tamtym roku o wyjazd do Pragi chyba na Sylwestra wtedy się przez banner rejestrowałem...czy promocja mnie obowiązuje? czy juz nie?
_________________ Życie jest jak Poker,nigdy nie można być niczego pewnym....
A jeśli już dość dawno rejestrowałem sie na CHili ale z bannera?....jak była promocja o Sylwestra w tamtym roku o wyjazd do Pragi chyba na Sylwestra wtedy się przez banner rejestrowałem...czy promocja mnie obowiązuje? czy juz nie?
kazdego kto jest z bannera obowiazuje bo jak Cie raz przypisze do forum to juz tak pozostaje
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1648 Skąd: Catalunya
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 20:56
Rejestracja niby otwarta, ale ja np zarejestrować się nie mogę, konto założyłem dziś z bannera na 100%, możecie się zarejestrować czy nie? (zresztą tak czy siak już napisałem do supportu żeby sprawdzili-dopisali)
Rejestracja niby otwarta, ale ja np zarejestrować się nie mogę, konto założyłem dziś z bannera na 100%, możecie się zarejestrować czy nie? (zresztą tak czy siak już napisałem do supportu żeby sprawdzili-dopisali)
wczesniej juz tak bylo bo lista jest wgrywana zwykle w dniu turnieju
założyłem wczoraj konto o 18:30 i gdy chce się dzisiaj zapisać na turniej pokazuje się komunikat: "Przepraszamy, ale rejestracja do tego turnieju jest ograniczona."
pomoże mi ktoś ?
Zrobie tak jak mowisz dadzio10, ale dzisiaj i tak nie zagram bo nowi użytkownicy muszą rejestrować sie 24h wczesniej (szkoda ze wczoraj nikt tego nienapisal;/)
Zrobie tak jak mowisz dadzio10, ale dzisiaj i tak nie zagram bo nowi użytkownicy muszą rejestrować sie 24h wczesniej (szkoda ze wczoraj nikt tego nienapisal;/)
Cytat:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. Nowi użytkownicy mogą rejestrować się w Chili Poker najpóźniej na 24h przed startem turnieju. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W dniu turnieju, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Wystarczyło sie zapisać dzisiaj rano informacja była na forum od wczoraj
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 17:25
No ja zarejestrowałem się wczoraj z bannera (nawet rejestrację przeprowadziłem przed ściągnięciem softu tak jak chcieli) ok 20 no i do turnieju zarejestrować się nie mogę, pisałem też wczoraj do supportu ale odpowiedzi brak, tak więc troszkę lipa..
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 17:43
Niestety ten turniej moze wyjatkowo byc problematyczny - bo nie dosc ze pierwszy, to jeszcze Pani Iza z polskiego supportu jest na urlopie. Robi co moze pracujac dla was z domu (oby to ktos docenil !), ale odcieta od firmowego backoffica nie wszystko moze rozwiazac.
Za tydzien nie bedzie juz zadnych problemow.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 17:55
Rozmawiam właśnie z live supportem, to skończyło się na tym że powinienem móc się zarejestrować, a Pani Iza odezwie się najszybciej jak to możliwe, info od Pani Izy nie mam od wczoraj, a zarejestrować też się nie mogę. Trochę szkoda bo mając nadzieję na jakiś sukces w końcowej klasyfikacji, biorąc pod uwagę , że nie będzie się miało mnożnika, nie startując w pierwszym już turnieju jest trochę do du..
A skoro jest już 18 to pewno nic z tego nie będzie.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 1054 Skąd: Toruń
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 18:15
Szfiecu, zaloguj sie na softa i poczekaj z 30 minut i dopiero wtedy spróbuj sie zapisać. Jak dobrze pamięytam, kiedyś już były takie przypadki na Chili i to pomagało.
_________________ "Pociąg do alkoholu tym różni się od pociągu do kobiety, że z biegiem czasu przechodzi w stan chroniczny "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum