Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 10:53 1 runda mistrzostw
Już we środę pierwszy turniej nowego cyklu.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
Freeroll, 100$ added.
Z wszystkich turniejów (8) zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Najlepszy gracz klasyfikacji otrzyma 100$, a top4 zagra w wielkim finale gdzie na zwycięzcę czeka laptop!
Dzisiaj zostałem podpięty pod baner Pokerkings przez support, wcześniej byłem zarejestrowany pod forum którego właściciel nawiał z kasą.
Cytat:
Panie Marku,
Tak, wiem o oszustwie tego afiliata. W zwiazku ze jego konto jest juz zamkniete, zgodnie z prosba przepisalam Pana pod liste graczy uprawnionych do korzystania z promocji Pokerkings.
Pozdrawiam,
Marta Starzyk
W związku z tym mam 2 pytania:
1. nie będzie problemów żebym wziął udział w lidze?
2. czy dopisali wam moje punkty gracza?
mój nickname: darkogKA
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 16:02
prayer89, w tym turnieju grają wyłącznie osoby zapisane z bannera. Tak więc jeśli się z niego zapiszesz - to bez problemu zagrasz. Za to 100 postów w tym turnieju dostępu nie daje.
darkog, ciekawa historia. Skoro Marta odpisała Ci, że zostałeś dopisany to nie będzie żadnego problemu z udziałem.
Turniej już w lobby, rejestracja otwarta. Sprawdzajcie czy was wpuszcza - w razie problemów zgłaszajcie to tutaj.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
prayer89, w tym turnieju grają wyłącznie osoby zapisane z bannera. Tak więc jeśli się z niego zapiszesz - to bez problemu zagrasz. Za to 100 postów w tym turnieju dostępu nie daje.
darkog, ciekawa historia. Skoro Marta odpisała Ci, że zostałeś dopisany to nie będzie żadnego problemu z udziałem.
Turniej już w lobby, rejestracja otwarta. Sprawdzajcie czy was wpuszcza - w razie problemów zgłaszajcie to tutaj.
niestety wyskakuje mi informacja, że rejestracja jest ograniczona, poczekam aż ktoś jeszcze poza Tobą się zarejestruje i najwyżej napisze jeszcze raz do supportu, może uda się jakoś rozwiązać ten problem...
Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 813 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 18:56
Już napisałem Tobie na PW Glory, ale wrazie co napiszę jeszcze raz tutaj - pisze mi, że rejestracja jest ograniczona, mimo tego, że dziś się rejestrowałem z podanego przez Ciebie bannera specjalnie dla tej ligi, mam nadzieję, że da radę to jakoś rozwiązać (screen name Porcupin66)
Ostatnio zmieniony przez Porcupin Pon Sty 25, 2010 19:41, w całości zmieniany 1 raz
ja już napisałem w tej sprawie do supportu, ale niestety tylko w swoim imieniu bo nie wiedziałem jeszcze że ini mają ten sam problem, ale może gdy support będzie sprawdzał dlaczego nie moge sie zapisac naprawi też innym...
Cytat:
Jutro się tym zajme. Nie ma problemu
Marta
jakby co to jutro wieczorem zawsze można zrobić liste i wysłać wspólnie
Ludzie opanujcie się. Glory napisał, że jak ktoś nie może się zarejestrować to niech wpiszę się w tym temacie. Do turka jeszcze prawie 2 dni więc wszystko da się zrobić. A wy od razu piszecie do supportu i zawracacie im gitary (pomijam darkog). Bądźcie spokojni i cierpliwi to na pewno zagracie.
A mi w ogóle nie wyświetla rejestracji,tzn że nie mogę w ogóle nigdzie kliknąć register bo się w ogóle nie świeci.A na innych poker roomach normalnie,może błąd softu?Nie wiecie jak to naprawić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum