Zapraszamy na nasz pierwszy turniej (z czterech ) nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Special
Wpisowe: 1$
Pula nagród: 50$ dodane + nielimitowania ilość rebuy 1 godzina.
.
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja będzie otwarta na dniach.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Najlepszy graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówkę na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
Osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera otrzymują za to podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.. Podobnie jak osoby które mają ponad 100 postów (Elitarni+).
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker i zdobyć podwójną ilość punktów
wydaje mi się, że lepiej by było, gdyby każdy mógł wziąć udział, bo może być tak, że nowi użytkownicy będą spamować, żeby mieć możliwość wzięcia udziału.
btw. też właśnie to zrobiłem
krótkie pytanko. Jeśli chcę grać w jakimkolwiek freerolu na party poker to najpierw muszę wpłacic tam pieniądze? nie mogę grać w grach na prawdziwą kasę a nie chce też tam nic wpłacać. Coś źle robię?
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 800 Skąd: Węgorzewo/Gdańsk
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 23:03
makaronpl napisał/a:
GrzechuTG napisał/a:
Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
czytanie ze zrozumieniem się kłania hasło będzie podane dla wszystkich=publicznie
Jeśli faktycznie ten cykl będzie open dla każdego, to sorry, mój błąd.
damianp6 napisał/a:
krótkie pytanko. Jeśli chcę grać w jakimkolwiek freerolu na party poker to najpierw muszę wpłacic tam pieniądze? nie mogę grać w grach na prawdziwą kasę a nie chce też tam nic wpłacać. Coś źle robię?
damianp6, nic nie robisz źle. Po prostu na Party Poker, żeby grać na real money, najpierw trzeba coś wpłacić. Jeśli nie masz hajsu to skorzystaj z jakiejś stronki która daje $$ na start. Ja tak zrobiłem, ale teraz żałuję bo wolałbym być zarejestrowany z bannera PK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum