Właśnie zdziwiłem się, że Cię nie było. W końcówce zabrakło mi twoich żetonów hiro i dlatego odpadłem . No ale mam nadzieję, że się poprawisz i za tydzień zagrasz.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1648 Skąd: Catalunya
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 12:42
dostałeś, widocznie nie jesteś z bannera, a nawet jeśli myślisz, że jesteś, to wcale nie oznacza to iż jesteś nie raz nie wyłapuje ludzi i tak właśnie później jest.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 13:46
a ja widzę ze użytkownikowi po ubliżeniu nikt nie zwrócił uwagi ze w ten sposób nabija posty, a zwróciłem na to uwagę bo mi też delikatnie ubliżył:( przez co tez nabijał post.
a dodam na dodatek że tą obronną odpowiedzią można też podciągnąć pod nadbijanie postów,
a jest to blednie kolo wynikające z wymaganej jej dużej ilości na co zwróciłem uwagę w temacie
Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 300 Skąd: Las Vegas, Nevada
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 13:59
Panowie to nie jest dział, który ma służyć rozwiązywaniu waszych problemów. Od tego typu "akcji" macie dział Wolny Ring albo PM. Zastanówcie się co ma na celu wymienianie waszych racji czy poglądów w temacie "Turnieje Sportingbet" =)
Dodam jeszcze, że spamowanie nie ma jakiegokolwiek sensu, ponieważ 100 postów w profilu nie daje wam przepustki do działu z hasłami =) a tylkoe niepotrzebnie można nabić sobie guza w postaci ostrzeżeń...
Pozdrawiam
_________________ [Dzisiaj 20:00] knoperss: poker verry funy Ale Edek zmotywował mnie
Czy dostane odpowiedź dlaczego nie otrzymałem w mailu informacji na temat hasła?
haslo jest wysylane mailem do ludzi z banera - czyli czlonkow grupy Paradise. Nie widze, Cie w takiej grupie - czyli albo sie nie zglosiles i jeszczen ie zostales zatwierzdzony, albo nei jestes z banera.
Grałem w poprzedniej edycji ligi na paradise i było wszystko ok, rejestrowałem się z banera.
Oto wpis który dokonałem już dość dawno:
Aliasy z paradise
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum