Zawsze staramy się doceniać osoby które grają regularnie dlatego też wszyscy macie szansę zdobyć dodatkowe punkty wszyscy którzy do 01/02-01/03 ugrają:
5 eur rake - 30 punktów
10 eur rake - 50 punktów
20 eur rake+ - 70 punktów
Nagrody w finale:
1. miejsce - 100 eur
2. miejsce - 50 eur
3. miejsce - 25 eur
4. miejsce - 25 eur
5. miejsce - 25 eur
6. miejsce - 25 eur
7. miejsce - 25 eur
8. miejsce - 25 eur
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i pozwala otrzymać podwójną liczbę punktów do klasyfikacji generalnej:
Witam, założyłem konto przed chwilą, turnieju w lobby nie widzę, jak się do niego zarejestrować, to że hasło 15 minut przed rozpoczęciem to już wiem. Ale jak to znaleźć???
jackfantom masz na forum taki dział jak Hasła do naszych freerolli i tam na pewno znajdziesz to czego szukasz
A teraz moje pytanko. Dzisiejszy turniej jest jednak dla wszystkich czy tylko dla osób z bannera ? Bo już się sam pogubiłem <hmmm>
mi sie wydaje o ile dobrze zrozumialem ze dzis jest turniej wyjatkowo dla wszystkich to znaczy niewiem czy dla osob o 100 postach przynajmniej czy dla wszystkich uzytkownikow ,ale dopiero od nastepnego turnieju haslo dostana osoby zarejestrowane wylacznie z banera
Wysłany: Wto Lut 01, 2011 21:26
pokerzysta napisał/a:
Moje pierwsze rozdanie: AAvs Aj pikowe - oczywiście przegrywam kolorem, na flopie jedna pikowa, turn - pik river- pik i po zawodach.
heh, ja też świetnie zacząłem, któreś tam rozdanie, stackuję się z QQ na flopie Jhigh człowiek pokazuje J4 (nie wiem co w ogóle robił w tym rozdaniu) no i river to magiczna 4..
spadam do ok 8bb wrzucam stack z A4s są 2 calle, 88 i K2 pacjent od K2 to ten sam co J4.. co na stole? :> A3574 :p bosko wręcz
w przyrodzie nic nie ginie
dziś moje AA poległy z KK a ja ciesze się podwójnie
po pierwsze odpadam w miarę na początku gry - wiec mały żal
a po drugie - to tylko freeroll - a wiec uśmiech
w końcu prawdopodobieństwo wygrania AA vs KK
wzrasta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum