Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 15:41 1 runda lutego (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
Chciał bym sprawdzić czy rejestrowałem się z banera, bo moja pamięć jest troche zakrzywiona o to mój login: B4cK_PL
Z góry dzieki za odpowiedź.
Pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: glory glory man united: Pon Lut 09, 2009 6:25 pm ]
z bannera
hahaha a ja 34 z 5 doslownie zetonami xD kurna chcialem o walizke powalczyc a tu dupa ... pierwsze rozdanie ja na BB 9s3s ... jeden limp ... poflopie draw do koloru ... check ja bet o pol puli ... call ... pozniej spada kolor ... koles mini bet to ja raise i to mocny a on call ... na river x on check ja podejzliwy check i mial wyzszy kolor ... spadlem do 500 ale odkulem sie do 1.6k ... rozdanie z coolenem ... ja JJ raise ... on call flop 975 rainbow ... on bet za pol puli ja mowie " no to jedziemy " i raise ... on re raise all in ... to ja call ... pokazal T9 czyli jak sie spodziewalem top para ... turn 9 :F i zostalo mi 80 ... blindy zjadly do 5 no i dalem all in z karta z potencjalem
No a ja poległem 25:/ miałem już ok 300 żetonów później odrobiłem do około 1,5K żeby odpaść z JJ. Oczywiście wywalił mnie Sebola, który wtedy prowadził. Sprawdził mojego allina z A7 i oczywiście na river doszedł mu strit:P i nie udało mi się być trzeci raz na FT:P
No a mi szkoda tego turnieju. 12 miejsce po kradziezy blindow z A9s Call od A10s i odpadam ale smieszna akcja byla hehe bo ogolnie turniej gralem calkiem niezly, karta szla i bylo nie najgorzej az w koncu przyszlo KK na wczesnej pozycji... limpowalem i tylko czekalem na raise zeby kogos zalatwic jest raise od Majkela, mowie SWIETNIE biore rr, majkel all in i musialem kilka zetonow tylko dolozyc co pokazuje?... AA !!! ja myslalem, ze sie zaczaje z KK a tu masz Ci los tylko sie nadzialem... no i po turnieju praktycznie, bedac caly czas w czolowce nie potrafilem sie nagle odnalezc bedac znacznie nizej, potem nie bylo karty a ja nie odwazylem sie krasc z niczym, przyszedl wreszcie As, a dokladniej A2s no to all in... kurcze calla dostalem i nici z kradziezy Tamten mial tez asa tylko kicker wysoki, no ale wyszlo tak, ze byl split i zaraz nastepne rozdanie to wspomniane juz wyzej A9s no to dawaj druga proba kradziezy No i nie poszlo... Szkoda turnieju, ech gdyby nie te KK to moze bylaby szansa powalczyc
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ja też słabiutko, ale jak zwykle znajomi wpadli na browarka, więc grałem co 3 rozdanie. Kilka razy się udało i miałem stack około 3K. Potem to już poległem nie pamietam nawet na czym. W każdym bądź razie zająłem 22 miejsce
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 437 Skąd: biorą się dzieci?
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 22:26
To jest jakies nieporozumienie, nie wiem skad sie nagle wzielo 76 graczy w turnieju? nie wierze, ze nagle wszyscy sie zebrali, przeciek byl na 100% niestety :/
szkoda, ze gralem kilka turniejow i nie wyrabialem, ale dzieki temu moglem sie skupic na Step 4 do Poznania i wygrac wpisowe
wyciek byl na przynajmniej jedno forum, linka nie bede wklejal, ale kto chce ten znajdzie teraz pytanie kto to zrobil ktos nowo zapisany czy jakis przypadek?
wyciek byl na przynajmniej jedno forum, linka nie bede wklejal, ale kto chce ten znajdzie teraz pytanie kto to zrobil ktos nowo zapisany czy jakis przypadek?
Wahi poszukaj tam na forum naszych uzytkownikow kto tam sie wypowiada i kto podal haslo, jaki nick - moze jakos sie dojdzie do tego uzytkownika.
Poziom: 45 HP
25%
1753/7015
MP
2%
92/3349
EXP
65%
139/213
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 23:15
Wahi,
masz tyle postow na tym ... mozesz chyba cos z tym zrobic prawda? Jestes tam kims? jakims modem czy cos... i tak dojdzie sie kto to przynajmniej ja poswiece na to wiecej czasu
Ostatnio zmieniony przez Berba Wto Lut 03, 2009 01:22, w całości zmieniany 1 raz
masz tyle postow na tym mecz pl mozesz chyba cos z tym zrobic prawda? Jestes tam kims? jakims modem czy cos... i tak dojdzie sie kto to przynajmniej ja poswiece na to wiecej czasu
po 1 jestem tam zwyklym uzytkownikiem, a ze troche postow mam to przez czas bycia po prostu
po 2 mozna bylo sprobowac, ale jak tym tak afiszujesz w otwartym dziale to bedzie trudniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum